Martin´s rolle i familien

Jeg og Martin har som sakt spørsmålsrunde nå som vi skal svare på video, men vi har fått et spørsmål jeg velger å svare på som et innlegg rett og slett fordi det er et spørsmål som er lettere å skrive om. Det er hvordan rolle Martin har i familien. 

Jeg og Matin har bodd lenge hver for oss, der han bare har vært her faste dager og hjulpet meg. Når jeg ble gravid med nummer to, kom lysten om å prøve å flytte sammen, og bli en familie på fire. Det var mye tanker og ting som måtte ordnes på før vi kunne flytte sammen. Og vi måtte skjekke både om vi hadde økonomi til det, og finne ut om det var det vi ville. 

Etter lang tid med tanker og snakking valgte vi at MArtin skulle flytte inn til oss, og vi ble en familie på fire. Rett etter Thea-Aurelia blie født flyttet Matin inn, og vi er nå offesielt samboere. Martin er med på alt det daglige med barna så lenge han er hjemme. Han hjelper til med lek, stell, husarbeid, og det som trengs rett og slett.

Ønsket om en familie på fire, er noe vi håpet på etter jeg ble gravid igjen. Vi har begge syns det vært kjedelig og ikke kunne bo sammen, men samtidig har det vært mye som har stoppet oss til å gjøre det. Det å endelig ta det skrittet å flytte sammen har vært kjempefint. Vi er to om omsorgen på barna, Martin får se barna mer, og vi er to til å hjelpe til meg ting som trengs. Så nå bor Martin sammen med meg og barna, og vi er blitt en familie på fire.

(På dette bilde, ligger lille Thea-Aurelia i magen og vokser)

 

Liker