Måtte pause alt, men tilbake nå!

Hei alle sammen! Unnskyld at jeg ikke har blogget noe den siste uken. Det er flere grunner til det egentlig. Det er rett og slett fordi jeg har vært veldig sliten den siste uka og har egentlig hatt nok med meg og Sarah-Isabell. Denne tiden som har vært som jeg ikke har blogget har Sarah-Isabell skriki veldig mye (tror kanskje det er fordi det har vært veldig varm). Men hun har begynt og roe seg igjen, og har blitt veldig rolig igjen. Det er også noen flere grunner, men orker ikke å skrive opp alt det.

Jeg måtte egentlig bare ta meg en pause fra bloggen, og fokusere 110% på men selv og Sarah-Isabell. Jeg har hatt nok med å kose meg sammen med henne og venner den siste tiden. Jeg har også vært veldig sliten, så har ikke orket alt for mye, måtte kjenne litt mer på hva kroppen orket. Men nå er ting bedre igjen, og jeg er tilbake

Men jeg har sakt jeg skulle komme med en video om hvordan hverdagen er. Den skulle egentlig komme iløpet av forje uke, men siden ting ble som det ble orket jeg ikke å lage videoen, men den skal komme snart nå. Den kommer iløpet av uka nå, det skal jeg klare. Det kommer også en video av tiden så langt med henne. Det dere får bilder og kanskje noen videosnutter. Det kommer også om ikke mange dagene. Så få nå skal jeg fortsette bloggen så godt som hverdag.

Jeg har endel planger for bloggen framover. Noen av de er:

- Video av hverdagen vår

-Video med bilder og videoer fra fødsel og til nå med Sarah-Isabell

- Spørsmålsrunde om fødsel, svangerkap, mammarollen, barseltid osv.

- Og innlegg fra hverdagen min!!

Er det noe spesielt dere ønsker og vite eller høre om gjennom et innelgg så er det bare å kommentere så skal jeg ordne et innlegg om det!!

Her er noen bilder fra den siste tida

-EmilieAuli-

Liker