Menneskeverd

Hei alle sammen! Egentlig skulle dette innlegget komme forje torsdag, men siden jeg mistet nette så fikk jeg ikke lagt det ut. SÅ derfor får dere dette innlegget i dag istede. For forje torsdag møtte jeg nemelig noen veldig hyggelige mennesker. For ca 1 måned siden konnaktet de meg og lurte på om de kunne få intervjue meg til det blad kaldt menneskeverd. Det er et blad som kommet ut 4 ganger i året og går ut til 10 000-11 000 meldlemer, forskjellige organisasjoner osv.

Så forje torsdag kom de hjem til meg og ville intervjue meg om min graviditet og hvorfor jeg tok det valget jeg gjore osv. Og de to jentene som kom og intervjuet meg var så utrolig koselige. De hadde med seg en liten gave til meg også og det var en bleiepakke :) Hahahah! Nei de var veldig koselige. De var i så godt humør og spredde masse glede rundt seg, og det var veldig hyggelig å omgås med dem :) Helt fantastiske personer :)

Kan henne det blir lagt ut noen bildet på bloggen av den dagen når jeg får bildene som ble tatt tilsendt, men har ingen bilder å legge ut nå fra den dagen :)

Vil du se litt mer hva menneskeverden er eller du vil bli medlem så gå inn på linken jeg har lagt til å innlegge:

http://www.menneskeverd.no/

http://ungmenneskeverd.wordpress.com/2014/03/13/klarte-ikke-ta-abort/

-EmilieAuli-

Liker