Min diagnose gjør meg ikke til en dårlig mamma

Jeg har en lett grad av diagnosen CP, og har hatt fått litt mer plager med dem det etter jeg fødet. CP kan spille inn på mange måter både psykisk og fysisk. For meg siste tiden har jeg slitet endel med utmattelse og litt psykisk, men jeg er ikke en dårlig mamma forde.

Jeg syns det er utrolig vanskelig og tungt å høre at min diagnose er en bekymringsfaktor. Jeg har hatt Saeah-Isabell i snart 2 år og alt har gått kjempe bra, hun får det hun trenger av mat, klær og masse kjærlighet. Og min diagnose har aldri vært et hinder. Etter jeg fikk Thea-Aurelia har min dignose blitt brukt mye mot meg, selv om jeg gir barna alt de trenger. Barna mine får alt dem trenger dem har tak over hode, mat,klær og to foreldre som gir dem masse kjærlighet.

Hvorfor skal vi med forskjellig diagnoser blir trokka på, og få kritikk. Det er ikke noe galt å ha en diagnose selv om du har barn. Du kan være en like god mamma selv om du har en diagnose. Jeg personelig syns det er utrolig teit. På skolen måtte jeg kjmpe meg til spesial undervisning i gym fordi diagnosen min ikke var synelig, og fordi jeg klarte det de andre klare på mange områder. Mens så fort noen vet diagnosen min blir det brukt mot meg nå det kommer til mammarollen.

Jeg er kanskje mer sliten, og trenger mer vile enn en vanelig person men det er nesten det eneste også. Det gjelder bare og tilrettelegge hverdagen, så alle i familien kan få det bra sammen. Jeg må kanskje legge meg klokken 9 for å få de timene med søvn, så jeg er klar til en ny dag, men det betyr ikke at jeg er en dårlig mamma.

Jeg har vært på 3-4 møter hver eneste uke siden jeg fikk Sarah-Isabell. For å følge opp barne og meg selv. Jeg har hatt helsestasjon, og mange andre distanser å forholde meg til hele veien, og hvert med på alt dem har sakt, men når min dignose blir brukt mot meg blir jeg både sint og frustrert. Jeg gjør alt for barna mine og jeg kan med hånda på hjerte si at mine barn ikke har det vondt. Så la meg få slippe å høre sånne ting, det er utrolig sårende.

Liker