Min siste ferie, denne sommeren

Hei alle sammen! Unnskyld for lite oppdatering de siste dagene. Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg var på Biri hos kusnina mi og kjæresten hennes sammen med fetterene min og dama han. Det var utrolig koselig. Første kvelden der hadde alle total latterkrampe hele kvelden og når jeg ikke å la meg lå jeg liksom å ledde for meg selv.

Grunnen til at jeg skulle dit var fordi fetteren min skulle sette på extensions, men problemet ble at når han hadde limt inn litt hår bak så eksploderte varmetanga som vi trengte. Så vi prøvde å finne ut hva vi skulle gjøre, vi prøvde og smelte limet med lither, og kubbelys, men ingenting funka, så dere måtte jeg så på clips også må jeg sette i det til Tordag for at det ikke skal se dumt ut. For fikk jo festa litt. Men jeg hadde en virkelig koselig helg. Men er tilbake igjen nå.

Igår hadde Sarah-Isabell onkelig barnepass for første gang. Jeg og Martin skulle på kino og se Børning. Kjente det var litt vanskelig å sette hun fra meg og resie, men hun koste seg masse hørtes det ut som, så det gikk fint:) Og det er jo veldig bra. Det var veldig godt og komme seg ut litt med bare Martin også. Bare jeg og han det var godt det å. Men litt uvant.

Jeg kommer til å svare på siste del av spørsmålsrunden iløpet av uka :)

Liker