Min sommer 2013!

Hei alle sammen!! Nå er sommeren snart over å jeg begynner på Vg1. Jeg skal gå Media og kommunikasjon. Jeg gleder meg veldig til å starte, men samtidig gruer jeg meg litt men det går nok bra! men ja nå er sommeren snart over å jeg har hatt en fantastisk sommer sammen med venner og bare kost meg masse selv om jeg ikke har gjort så mye!

Dagen etter skolen var slutt dro jeg og en hel vennegjen på skolen dagen etter og grilla og koste oss. De som gikk i 8 og 9 var jo på skolen en dag lenger enn oss da, men vi dro ditt forde. Vi dro på butikken å kjøpte oss MASSE mat og kake og alt vi ville ha også grilla vi og koste oss hele dagen!!

Også hadde søstra mi bursdag så da lagde jeg og mamma mat og kake også laget vi en overraskelses-bursdag etterpå! Det var veldig koselig ! Og vi koste oss masse.

Jeg var også på VG-lista 2013 med en venninne og søskenbarnet hennes! det var utrolig gøy og veldig trangt!! Og det regnet veldig mye så når jeg kom til tante etter det så var jeg klissvåt hahah! men det var virkelig vært det for det var veldig gøy!

I sommer ble også fetteren min 18 år. Så da var vi hos farmor og farfar og feiret dagen hans! Det var veldig koselig. Vi grille og koste oss og spiste kaker. Å samle hele familien sånn er alltid like koselig!

Jeg har hatt en del overnatting i sommer av venner!! Jeg har hatt overnatting av Mona og av Carina og av Martin (mange ganger)! Har vært veldig mye med martin i sommer og har kost meg masse sammen med han!!

Elsker deg gutten min! <3

Også har jeg vært en del på Lillehammer med Carro!! Vi har også hatt det veldig gøy i sommer og funnet på mye koselig! Vi har spilt på gata, kost oss med kebab, vært i parken, tatt bilder, møtt andre venner osv.

Min sommer har vært super! Jeg har fått mange finne minner jeg vil ta med meg vidre gjennom livet!

-Hva har du gjort i sommer?

-EmilieAuli-Liker