Mitt liv er ikke perfekt

Det er mange ganger hvor jeg sliter med dårlig samvittighet. At jeg sliter med å si til meg selv at jeg har gjort det riktige. At jeg kan akseptere NEG selv og mine følelser. Jeg sliter med mye og det er ikke til å legge under en stol. Jeg vil så gjerne få til alt jeg vil hverdag, men jeg som alle andre får ikke til alt jeg vil i mitt liv.

Jeg kunne ønske jeg hadde et bedre forhold til meg selv. At jeg viste hvem jeg selv er. Men jeg som sikkert mange andre trenger litt tid til å finne meg selv. Det er ikke gjort over nattan. Jeg har opplevd mye iløpet av mitt korte liv, og kanskje mer enn mange på min alder. Og det er kanskje vanskelig for mange og se at alt ikke er like enkelt, men jeg må fordøye ting. Jeg får aldri tid til å godta meg selv, jeg får aldri tid til å vene meg til nye utfordringer.

For så fort en ting skjer venter resten bare i kø. Jeg er snart 21 år og opplevd mye de siste årene. Jeg har fått to barn, vært i en barnevernssak i snart 4 år. Hatt en fysisk helse som stadig blomstrer mer ut og en del hjelpemidler og beskjeder jeg bare på godta.

Når jeg skriver at jeg har vært i en barnevernssak i nesten 4 år gjør sikkert mange opp seg endel tanker. Og det kan jeg skjønne, men jeg har nesten hele veien ville hatt barnevernet der selv. Jeg syns det er en trygghet og ha den der og kunne lære og dele ting med dem som er en utfordring i hverdagen.

Jeg skal ikke legge under en stol at ting er tøff for meg. Og jeg skulle så ønske at jeg kunne sitte og skrive en blogg om det fantastiske livet som ikke har noen feil, men da blir jeg sittende og juge. Jeg vil dele min tid både med oppturer og nedturer, for det er sånn livet er. Ingen har et 100% perfekt liv og sånn er det. Og jeg ønsker og dele det virkelige livet. Og håper dere vil være med å følge det. For ja jeg er en omsorgsperson for mine barn men jeg trenger ikke å være perfekt forde.

Liker