MYE SKJER, OG JEG ER TILBAKE

Det har vært ganske stille fra meg i sosiale medier siste tiden. Dette av flere grunner egentlig. Det har vært veldig godt å ha en pausen, samtidig som jeg har kjent litt på at jeg ikke har delt noe. Det er mange ting som skjer rundt oss for tiden, så det å fokusere på seg selv og oss har vært viktig. Men nå siste dagene har jeg kjent at det å komme tilbake igjen har vært veldig riktig.

Som tidligere sagt er det mye som skjer om dagen. Jeg driver å oppererer ukentlig og håper snart at sonden kan forsvinne. Vi driver en kamp med barnevernstjenesten som ikke har blitt helt som vi håpet. Det gjør helt klart mye med meg det rundt barna, fordi det betyr så mye. Jeg har også syntes det har vært vanskelig å sette ord på og dele ting rundt barna og barnevernstjenesten, nettopp fordi det betyr så mye. Jeg trodde aldri at jeg ville komme så langt, og her sitter jeg midt oppi en kamp jeg har drømt om i mange år.

Det siste året har virkelig vist meg nye sider. Det har åpnet seg en helt ny verden. Jeg kan leve et liv uten tvang og uten noen som passer på meg 24/7. Det er veldig uvant og det er mye som er veldig ukjent. Det er mange følelser og tanker jeg har sittet med på denne reisen, og mye redsel, som har gjort at det å trekke seg litt tilbake har vært veldig greit. Men det har også vært mye kjærlighet og glede også. Drømmer som plutselig blir virkelig. En fin hverdag sammen med Christopher som jeg også bare har villet nyte og dele sammen med han.

Det har vært behov for å bare være meg uten å dele. Det har vært behov for å bare nyte hverdagen. Ta de kampene som kommer og jobbe mot målet mitt om å få tilbake jentene. Jeg har kjempet og kjemper om å få tilbake livet jeg drømmer om. Jeg har vært stille en stund, men nå er jeg tilbake og klar for å dele både oppturer og nedturer.

Liker