Nå er det slutt

Nå er september snart over. Dette har vært en måned med mye opp og nedturer. Det har vært en måned med mye avtaler, gjøremål og noen morsomme spesielle dager. Det har vært tårer både av glede og tomhet. Men alt i alt en fin måned. Som sagt er nå september snart over og det betyr også at #nouwseptemberchallengen snart er over. Og jeg føler jeg har gjort et god og vellykket jobb.

15 innlegg har kommet ut. Jeg har delt litt forskjellig med dere. Alt fra helse tilstand til vlogg og håndarbeid/kakebaking. Jeg føler jeg har fått vist dere flere sider fra min hverdag, og jeg har fått kommet inn i en god måte å poste innlegg på. Til tross for en uke som jeg var helt sikker på at ville ødlegge denne utfordringen. Jeg har hatt noen tøffe dager oppi hele denne perioden, der det å sette seg ned å skrive ikke har vært mulig. Men likevel klarte jeg dette.

Jeg føler at denne utfordringen har gitt meg mye lærdom, og erfaring om hvordan jeg er nødt til å legge opp blogg hverdagen min. Som dere vet er ikke min hverdag helt etter planene alltid. Jeg blir ikke syk på bestilling, og dette gjør at jeg må legge opp blogg planene sånn at jeg får til å oppdaterer dere fantastiske følgerene mine gjevnlig, selv om helsetilstanden er litt nede. Jeg har erfart litt av dette denne måneden, og funnet noen metoder å jobbe på for å gi dere de innleggene som skal ut. Dette er ting jeg kommer til å ta med meg videre.

Jeg er utrolig glad for at jeg ble med på denne reisen denne måneden. Jeg har fått utfordret meg, fått lærdom, og fått ut mange innlegg både på godt og vondt pluss noen innlegg med mer mening. Jeg sier denne utfordringen er vellykket og ser fornøyd selv med at jeg klarte dette, det var helt klart ikke gitt at dette skulle gå i boks. Men det gjorde det og det er jeg fornøyd med. Nå gleder jeg meg til å gå inn i en ny måned, og jeg skal ikke ligge på lat siden da heller. Det er mange spennende ting framover som jeg gleder meg til å dele med dere. Så jeg fortsetter som denne måneden har vært. Også vil jeg takke alle nye følgere jeg sette utrolig stor pris på at det er flere og flere som ønsker og følge meg. Nå går jeg inn i oktober og en ny måned med innlegg skal planlegges!

#NouwSeptemberChallenge

Nouw.com/nouwseptemberchallenge

Liker