Når vi får talerken full av mat foran hendene

Alle babyer skal utvike seg på forskjellige utfordringer, noen lærer sakte og andre lærer fort. Noen liker å lære, andre er ikke så glad i å lære. Noen syns det er vanskelig andre syns det er lett. Alt er forskjellig fra baby til baby. Men en ting alle babyer skal gjennom det er matspising.

Sarah-Isabell er nå 1 år og er kjempeflink til å spise, og har begynt å holde brødskiva i hånda selv, og det har hun vært kjempe flink til. Hun griser ikke mye med maten når hun spiser, og maten går ned på høy kant. Men idag tenkte jge å prøve noen nytt. 

Jeg lagde en brødskive med sinkeost og delte den i 4. Når jeg var ferdig så satt jeg bare talerken foran henne og lot hun ta brødskivenen selv, istedefor å bare gi henne en og en brødsivebit. Og hun var veldig flink. Hun tok en og en brødskive og spiste litt før hun la den forsiktig tilbake.

Det er utrolig hvor mye de små kan forstå, de spiser og lærer nye ting heletiden, og plutselig kan de både krabbe, gå og løpe. Tiden går fort å vi må nyte hvert sekund.

Liker