Noe annet kan jeg vel ikke ønske meg til jul.

I år som de fleste andre årene de siste 3 årene, feirer jeg julaften med jentene enten før eller etter selveste julaften. Iår ble det før julaften, og det ble et veldig selskap. Vi feiret sammen hele familie. Vi pyntet oss, spiste god mat og åpnet pakker. Så feiringen blir egentlig som en vanlig julaften, det er bare ikke den 24. desember.

Mange lurer sikker på om jeg syns det er rart å ikke kunne feire julaften med barna på selveste julaften, og det skal jeg si at det helt klar er. Jeg har ikke lenger den julestemningen jeg pleide å ha. Det er liksom alltid noe som mangler på julaften, og det er nå man legger merke til hvor mye alt masse rundt julen med 2 barn egentlig betyr. Masingen hele dagen om når vi skal åpne julegaver. Barn som ikke klarer å sitte stille ved matbordet. Masing som nisse kommer og det å bli vekt gry tidlig fordi barna gleder seg så masse til å se om nissen har være på besøk med gaver og julestrømpe. Alle disse tingene som mange kanskje føler er mas når man skal ordne alt mulig annet, er en ting jeg nå savner, og kjenner at faktisk har en betydning. Man tenker kanskje ikke over det når man har barna men når dem ikke er der da merker man hvor mye de små tingene betyr.

Selvfølgelig vil jeg komme tilbake til hverdagen få tilbake de små tingene som faktisk har en stor betydning. Få tilbake julestemningen, og klare å gi barna en god og fin oppvekst. Og den dagen vil komme men spørsmålet er når. Først må jeg selv komme meg på beina og det er når det skjer at jeg kan begynne å vise til at jeg er kapabel nok til å ha omsorgen for to barn. Jeg klarer det jo jeg må bare få beina planta godt på jorda igjen først, og det er dessverre ikke gjort på 1,2,3.

Men nå er hverdagen min sånn den er, og dette er noe jeg bare må godta, selv om det er kjipt og vanskelig så er det sånn situasjonen er. Jeg er heldig og ha to fantastiske barn, som sprer glede og omsorg til alle rundt seg. Jeg er heldig som ha 2 friske og fine barn, og jeg vet også at barna mine har det bra, Noe annet kan jeg vel ikke ønske meg til jul.


Liker