Noen dager er vanskligere enn andre

Noen dager er mer krevender enn andre, både fysisk og psykisk. Det å strekke til alle steder er vanskelig, og tungt noen ganger. Spesielt når kroppen min er sliten og ferdig. Når jeg blir så sliten påvirker det både fysisk og psykisk. Når jeg vet at huset må ryddes og vaskes, jeg vet jeg har en del ark og fylle ut, jeg vet jeg har 1 barn som skal hentes i barnehagen, jeg vet jeg må gi barna 100%, men når kroppen blir så sliten som den er noen dager, føler jeg at jeg ikke strekker til på alle steder. Da må jeg prioritere hva jeg skal fokusere på. Barna trenger meg 100% og det er de jeg må fokusere på.

Det er vanskelig når jeg får sånne dager som idag. Der jeg har utrolig mye jeg må strekke til på, men samtidlig orker ikke kroppen. Kroppen er sliten og trenger vile. Det vil ikke være med, skal jeg strekke meg for å komme i havn på alt som skulle vært gjort, eller skal jeg legge noen av tingene på lista på hylla, og fokusere på å klarer mer i morgen, eller skal jeg presse meg og risikere å være sliten i mange dager.

Livet som mamma er ikke alltid en dans på roser selv om mange kanskje kunne håpe det. Det kan være tungt og vanskelig til tider, og det er mye å gjøre. Men alle de koselige tidene jeg har sammen med barna mine viner overklart over de vanskelig og tunge dagene. Ja det kan være vanskelige dager selv om jeg er mamma og skal være der 100% for barna. Jeg tror alle foreldre kjenner på de vanskelig dagene noen ganger. Men skal jeg høre på kroppen når den sier stopp, eller skal jeg presse meg vidre for å komme i havn. Det fins en fasit, men det er ikke allitd så lete og bruke fasiten, selv om kroppen trenger det.

 

Liker