Noen ganger er en god sykepleier viktig

Vi alle mennesker opplever ting i hverdagen som gjør at man må innom helsevesenet på ulike måter. Noen ganger er små ting andre ganger større ting. Men uansett situasjon er det alltid viktig å ha en god sykepleier rundt seg.

Det er så viktig å bli hørt og bli tatt på alvor. Selv om det kanskje ikke alltid er like enkelt å forstå alt. Så trenger man ikke det for å være en god helsepersonell. Noen ganger hjelper det kanskje at bare er der og holder pasienten i hånda. For å skape trygghet og at pasienten kan føle seg sett.

Jeg har erfart at det ikke alltid er så lett og bli tatt på alvor. Men jeg har også erfart å bli tatt på alvor og da sitter man igjen med en mye bedre følelse. Sykepleier, leger og annet helsepersonell gjør alltid så godt dem kan, og dessverre er det mange som føler seg alene i dårlige perioder fordi sykepleierne rett og slett ikke har tid. De har mye de skal rekke over.

Men av erfaring selv da så er bare de små tingene viktig. Det at dem kan ta seg tiden til å snakke. Holde meg i hånda for skape trygghet eller bare være der i alt det tøffe.

Det er helt klart en viktig ting. Og all ære til helsevesenet. Men hvorfor kan ikke regjeringen ordne så sykepleiere har bedre tid til hver pasient. Det er snakk om små endringer, men dem vil gi en stor betydning!

Liker