#NouwSeptemberChallenge

Denne måneden er jeg med på en ny og spennende utfordring, nemlig #NouwSeptemberChallenge. Dette var en utfordring jeg ville være med på for å utfordre meg selv litt, og for å komme inn i en god og strukturert blogghverdag igjen, da dette ikke har vært så lett den siste tiden. Dere vil få en mer oppdatert blogg, om alt fra psykisk helse, friluft, barna i fosterhjem, følelser og tanker samt litt flere spennende ting.

Det å være psykisk syk og blogger på en og samme tid er helt klart en stor utfordring på mange måter, jeg blir ikke syk på bestilling, noe som gjør at jeg ikke alltid er i form til å skrive og oppdatere innlegg. Som mine faste lesere vet skriver jeg om Psykisk helse, det å ha barn i fosterhjem i hovedsak, men deler også hverdagslige innlegg. For at jeg skal klare og holde dere oppdaterte til en hver tid må jeg alltid ha innlegg liggende klare til de periodene jeg er dårlig. Dette for å være sikker på at jeg ikke deler informasjon rundt meg og mine nærmeste som jeg vil angre på.

Det kreves mye av meg for at jeg skal klare og holde bloggen oppdatert til en hver tid, men det gir meg også mye glede i hverdagen og ha denne bloggen. Jeg har klart og holde bloggen oppe til en hver tid før og kjenner at denne utfordringen vil hjelpe meg godt på vei. Håper dere også vil føle meg inn i den neste måneden som kommer,

#NouwSeptemberChallenge

Nouw.com/nouwseptemberchallenge

Liker