Ny lillebror

Hei alle sammen! I helga var jeg, Martin og Sarah-Isabell i Vikersund. Grunnen til å vi dro til Vikersund er fordi, forje lørdag fikk jeg en ny lillebror. Og derfor valgte vi og dra nedover for å hilse påå Denni Leander, som han heter:) Han var utrolig søt! Det er egentlig ganske rart at pappa har fått en unge til å siden jeg har Sarah-Isabell om det var veldig koselig å hilse på han forde:)

Vi koste oss veldig i helga, men det kom jo endel på besøk, for å hilse på Denni Leander. Og da ble jo all oppmerksomheten på han og da ble Sarah-Isabell litt sjalu tror jeg, for hun ble litt grinete og så fort noen snakket til hun ble hun glad. Så tror hun ble litt sjalu nå ikke hun fikk all oppmerksomheten, hahah. Men gikk veldig fint forde da. Hun syns det var litt spenende med en annen baby :P Når Denni Leander gråt, fulgte huun veldig meg. hehehe

På toget hjem gikk det veldig fint, hun var rolig og ble hele togtueren. Helt til vi skulle gå ut av toget, da ble hun litt sinne, men for å få tiden til å få så tok vi noen bilder på toget, også leste jeg til eksamen som jeg har om 8 dager.

Liker