Ny uke nye gjøremål

Nå er helgen over og det er klart for en ny uke, med nye gjøremål. Denne uken her var egentlig uken jeg skulle inn på BET-seksjon. Så sånn egentlig skulle jeg sittet i en bil nå på vei til asker. Men sånn ble det ikke fordi jeg fortsatt har gips på foten og ikke er veldig god til beins, selv om jeg har begynt å gå litt mer på den nå. Men på grunn av operasjonen og noen møter som gikk i krasj fant vi ut at det var bedre og utsette innleggelsen til 9. november.

Denne uker ser jo da ganske tom ut gi og med at jeg egentlig ikke skulle være hjemme, men jeg har klart å få til på tapeten selvom, og kjenner jeg meg selv rett så blir vel tapeten full uansett. Jeg er god på å fylle på timeplanen når tiden er ledig.

Denne uken er egentlig mest fylt med koselige ting. Jeg og mamma skal ha en kosedag på Lillehammer. Jeg har noen møter også er det klart for en Vikersund tur til pappa fra Lørdag-Søndag siden lillebroren min skal konfirmere seg. Så det blir koselig å være med på. Da kommer det til å være en stolt storesøster som sitter i salen. Ellers er det endel blogg arbeid som skal i havn siden det er mange dager der jeg rett og slett ikke har tid til å gjøre jobben. Det er noen vlogger som både skal filmes, har blitt filmet å som skal redigeres og legges ut. Så selv om tapeten ser ganske tom ut er det fortsatt mange ting som skjer, og den er fullere enn jeg egentlig tenker at den er.

Men dette skal bli en spennende uke. Også gleder jeg meg til å viser dere mange morsomme ting denne uken, og håper dere gleder dere like mye som meg!

Liker