Nye rutiner

Nå har vi begynt å gjøre om på rutinene, men Sarah-Isabell. Før sto hun opp klokka 10 på moningen og la seg klokka 10 om kvelden, men nå skal vi begynne med å stå opp klokka 07:00 så hun kanskjer er i seng til klokka 19:00 om kvelden. Det er egentlig fordi til høsten begynner jeg på skolen igjen og Sarah-Isabell skal begynne i barnehagen og da må vi stå opp tidlig. Og det er noe som blir mye vanskeligere om vi skal gå fra 10 til 6 om moningen.

En grunn til til at vi begynner med disse rutinene er fordi Sarah-Isabell skal få en bedre rytme og at jeg skal kunne ha litt fri på kvelden. Kanskje det vil bli noen tøffe dager, siden vi skal gjøre om rutinene men når vi får dem inn blir det nok veldig bra.

Vi har også begynt å kutte ut litt morsmelkerstating. Nå skal maten bli hovedmaten også melka tørstedrikke+ vann da, og det går veldig fint. Jeg lager maten selv eller så spiser hun det vi spiser til middag, men det går utrolig bra og hun spiser bra. Så nå spiser vi brødskive, middag, grøt og litt forskjellig av frukt. Og hun liker det veldig godt. Noe som er gøy å se :)

Liker