Nyte de siste dagene

Jeg og Espen bor litt fra hverandre. Det er ikke kjempelang men langt nok til at i ikke kan reise til hverandre hele tiden. Jeg har min oppfølging, og behandling som jeg må forholde meg til å følge opp, og Espen har jobben sin og fotballen å følge opp. Det gjør at vi ikke kan møtes hver helg. Vi må ta det når det passer for oss begge. Men nå har vi hver sammen i snart 2 uker, og det har vært utrolig godt. 

Vi har ikke funnet på alt for mye men noe har vi nå fått gjort. Det har vært veldig godt for min del, og være borte fra Gausdal, og få litt andre innblikk. Og det har vært utrolig koselig å få tilbringe den tiden vi har fått sammen nå. Jeg skal bli her fram til søndag, da må jeg hjem igjen og komme tilbake til hverdagen. Så vi skal bare nyte de siste vi har sammen. 

Jeg har skrevet litt om det før at jeg syns det er godt å være et sted ikke alle kjenner meg, der ikke alle vet hvem jeg er osv. Dette har nok mye med at jeg kommer fra en liten bygd der alle kjenner alle. Jeg er ikke veldig glad i følelsen av at alle kjenner meg. At alle vet hvem jeg er. At når jeg er på butikken og møter på noen også er tanken som slår dem kanskje "der er hun som ikke klarte å ta seg av barna". Det er ikke sikkert det er det folk tenker, men det er en følelse jeg sitter med og det kan jeg ikke noe for. 

Jeg har behov for å skrive om disse tingene rett og slett fordi folk skal få min mening og ikke alle andre sin mening. Men nok om det. Jeg er nå hos Espen og storkoser meg med det. Vi har det gøy sammen, og tuller mye. Vi tar også stadig vekk på oss sko og ytterklær og tar oss en tur i skogen. Og utforsker nye plasser. Vi liker å finne nye plasser og ta bilder, eller bare det å finne et sted vekk fra sosiallivet, og bare hører fuglene kvittre, og alt av bekymringer kan legges litt til sides. Så de neste dagene blir bare å nyte.

Liker