Nyttårsaften 2020

Som jeg skrev i et tidligere innlegg i julen, så ble det aldri noen julaften på meg i 2020. For på julaften var jeg innlagt, men nyttårsaften derimot ble det en kjempe koselig kveld med gode venner rundt meg. Dette var en ting vi hadde planlagt en stund, men siden jeg var innlagt var jeg lenge usikker på om vi kunne gjennomføre det, men jeg kom meg opp på beina igjen og det ble en knakkende fin nyttårsaften 2020, med gode venner og god mat.

Jeg fikk enda flere minner å se tilbake på, vi spiste god mat, hadde mye latter og stortrives! Jeg fikk gå inn i 2021 med de mest fantastiske menneskene. Nyttårsaften har egentlig aldri vært så veldig viktig for meg, men samtidig syns jeg det alltid er like koselig. Jeg har begynt å sette litt mer pris på nyttårsaften med årene, kan ha noe med at når jeg var mindre skjønte jeg kanskje ikke like mye av hva dette var. Nå er det ikke akkurat fest jeg er vant til å ha på nyttårsaften da jeg vanligvis har hatt to barn, men sånn er jo ikke situasjonen nå dessverre.

Men til tross for at ting ikke er helt normalt så hadde jeg en fantastisk kveld, og er utrolig glad for at denne dagen kunne fullføres. Jeg legger ved en video fra dagen, der vil dere også få se forberedelser fra dagen før samt at jeg og Espen åpner julegaver fra hverandre. Også vil jeg bare takke mine fantastiske venner som var med på å gi meg en så fin slutt på 2020 og en likefin start på 2021.

Liker