På et sekund ble livet forandra!

Hei alle sammen! Den siste tiden har jeg tenkt mye tilbake på den dagen jeg fikk vite at jeg ble gravid. Jeg syns tiden går så utrolig fort. Et sekund var planen min og fullføre skolen og få meg en jobb og komme meg litt ut i verden, men det tok ikke lang tid før alt ble forandret! Jeg tenker mye på hvordan jeg reagerte da jeg fant det ut, og hvordan alle andre reagerte når de fikk vite det! Jeg syns tiden flyr av sted, jeg husker dagen som det var igår å nå er det bare 6 uker igjen til jeg sitter med en liten prinsesse i hendene.

Jeg gleder meg helt sinnssykt. Gleder meg til å sitte med min egen unge i armene og vite at det der har jeg bert fram. Jeg vet mange mener det er tidlig, men uannsett hvor tidlig det er og hvor mye jeg må sette på vent, så gleder jeg meg. Jeg bryr meg ikke om jeg ikke kan reise ut å feste når jeg vil eller at jeg må sette skolen på vent et år. Jeg har tatt valget om å få en annen hverdag en mange andre ungdom.

Jeg syns det er veldig rart og tenke på hvor fort til har blitt forandret. Jeg må sette skolen 1 år på vent og jeg er ikke lenger en fri ungdom, når jeg tenker på det er det rart fordi det var ikke sånn jeg så for meg de neste årene, men selv om det kanskje er litt rart så er jeg utrolig glad for at jeg valgte det! For jeg har ikke aldri hatt en så stor glede, som jeg har nå om dagen. Når jeg kjenner den lille prinsessen sparke og bevege på seg, blir jeg utrolig glad. Det er en følelse som er ubeskrivelig.

Det gikk et sekund og jeg fikk se at jeg var gravid og jeg viste livet ville bli annerledes, og jeg fikk en helt annet syn på livet etter det store valget jeg måtte ta. Om du vil vite mer om hva jeg tenke på og hvordan jeg klarte og ta valget om å beholde den lille prinsessa mi så kan du trykke på liker knappen under dette innlegge.

-EmilieAuli-

Liker