På hyttetur med fantastiske folk

Denne helgen er booket for hyttetur med den fantastiske treningsgruppen. Det å kunne samles sammen med kjente og finne på noe koselig er helt klart for både kropp og sjel. Hele denne helgen her går til hytteturen, hittil har det vært topp stemning heletiden og det blir nok resten av hytteturen også. Det er helt klart utfordrende og være sammen med å mange mennesker fra fredag til søndag. Men også veldig koselig.

Vi er så heldig å har en fin stor hytte. Og det gir mulighet til å trekke seg tilbake om man skulle trenge det. Det er helt klart noe som er veldig godt for min del. Jeg er avhengig av å ha litt hvile i løpet av en dag for å klare holde meg oppe. Og da er det veldig fint og kunne trekke seg tilbake en time og behovet skulle være der. Det er en fantastisk gjeng å være på tur med, og det er mange morsomme aktiviteter og alltid god stemning i gruppa noe som på mange måter også gir meg mye energi og en positive opplevelse. Vi har jo hatt en hyttetur tidligere der vi fant på mange morsomme ting. Det begrenser seg litt for meg denne gangen siden jeg nå sitter i rullestol og er lite mobil, men denne hytteturen har ikke været vært helt med oss så det har blitt mange inneaktiviteter.

Men selv om været ikke har vært helt med oss, har vi måtte vært ute å luftet kroppen litt uansett. Så vi tok anledning til å ta oss en tur i skiheisen. Jeg er ikke særlig glad i skiheiser. Det er både høyt, vinglete og skummelt. Men til tross for dette ble jeg med, og selv om det var litt skummelt var det også litt morsomt. Men skal ærlig si at det var veldig kaldt da det blåste og regnet. Men det fins ikke årlig vær bare dårlig klær sies det og det er vel ganske sant!

Nå er det bare å fortsette hytteturen og kose meg videre! Og regner med at kvelden og resten av turen blir like fin som den allerede har vært! Her har dere noen bilder fra heis turen. Fikk ikke tatt bilder fra Skiekampen da det var helt tåkelagt, men når vi kom litt lenger ned kunne man ta noen fine bilder!

Liker