Piercing

Hei alle sammen. Jeg fikk et spørsmål for litt tilbake om jeg kunne skrive et lite innlegg om Piercing, fordi jeg har jo det. Så da tenkte jeg at jeg kunne skrive et lite innlegg om piercing, mine opplevelser med det, og hvor vondt jeg syns det gjorde.

Piercing er et form for smyker som du stikker gjennom kroppen. En piercing kan du ta selv eller du kan reise til et studio å ta det. Det er vel egentlig tryggest og reise til et studio og ta det. For da er du litt mer sikkra på at du ikke stikker feil, og du er helt sikker på at det de bruker å ta piercingen med er sterilt. Tar du det selv eller lar en venn gjøre det kan det fort blir stikket feil eller du kan lettere få infeksjon, men har selv tatt både i studio og selv og syns selv det er bare å gjøre det på egenhånd. Du får tatt piercing så og si hvor du vill på kroppen. Du kan ta:

  • Tunga
  • Nesa
  • Øret
  • Navlen
  • Leppa
  • Kjønnsleppene
  • Mellom fingra
  • Øyenbryns
  • Nipplene osv.

Det er noen steder det er litt farligere å ta selv enn andre. Hvis du skal ha piercing i tunga eller øyenbrynet f.eks er det lurt og reise til et studio så det blir tatt onkelig, fordi det er så mye nerver rundt noen steder som kan gjøre det litt farlig å ta piercing selv.

Jeg har selv hatt piercing i Nesa, Navlen, Øret og Mellom fingrene. Jeg syns ikke det er vondt og ta piercing. Jeg har tatta mange selv også har jeg tatt noen i studio. Jeg har stikket 8 av hullene i øret mitt selv og 2 hull hod frisøren, og jeg syns faktisk det gjorde vondere og ta det hos frisøeren og når jeg tok det selv. Når jeg tok det selv merket jeg egentlig ikke så veldig mye. Og har ikke hatt noe problemer med betenelse etterpå heller. Jeg tok også en piercing i nesa. Den fikk jeg tili 13års gave av mamma og stein kjetil. Når jeg skulle ta den var jeg kjempe nervøs, tror vi satt inne der i 20-30 min før jeg i det heletatt tørte og ta den, men var ikke noe proble nå jeg allerede hadde tatt den da.

Mens jeg gikk på ungdomsskolen tok jeg og en venninne piercing mellom fringrene. Det var egentlig ikke så vondt som jeg trodde. Først gikk vi i kantina på skolen og fant et eple vi kunne holde rundt, også fant vi en sikkerhetsnår som vi tok det med, men da vi tok de hadde vi ikke piercing så vi hadde da bare en sikkerhetsnål i fingeren. Det fant vi fort ut at ikke funket så vi reiste på lillehammer og kjøpte en Piercing vi kunne ha der, og da gikk det bra. Og nå iår så tok jeg Piercing i Navlene. Det trodde jeg skulle gjøre sikkelig vondt, men det var egentlig ikke vondt. Du skvetter litt, men smerten går så fort over at du rekker ikke å merke at det gjør vondt. Navle piercingen måtte jeg ta ut gangske fort etter jeg hadde tatta den, men har planer om å ta en ny en når ungen har kommet ut.

- Hvor har du piercing?

-Hvor vil du ha piercing?

-EmilieAuli-

Liker