PRINSESSA ER SYK

Denne uken har jeg ikke blogget, fordi den lille prinsessa min ligger deseværre syk. Hun ble syk på Søndag kveld og har holdt på siden. Søndag kveld startet med skriking og vi holdt det gående til halv 6 om moningen. Tilslutt stelte jeg og Martin oss på hver sin siden av senga og gynga den fram og tilbake til hun sovna. Og når klokka endelig ble halv 6 fikk vi sove.

Det morsome var at det da ikke var mere en ca 4 timer til jeg skulle på kjøretime så jeg måtte stå opp om 2 timer, men det gikk overraskende bra. Når klokka var 11 på moningen begynnte hun og skrike igjen så jeg fant ut at jeg skulle ta tempen siden hun var veldig tett i, snørete og jammen hadde hun feber også. Så jeg ringte helsestasjon for å høre hva de sa og de sa de ville vi skulle skjekke det.

Og når vi kom på legevakten ble hun kjekket og tok en blodprøve. Og svaret var at hun har fått virus. Så vi fikk beskjed om at hvis hun ble veldig forandret iløpet av det de dagene hun nå er syk så skulle vi komme tilbake. Selvfølgelig bare hvis vi merket stor forskjell (mer slapp, mindre mat, ikke våte bleier) for om hun ble verre så villle de ta ny blodprøve. Men det ser ut til at vi slipper det.

Men vi har ihverfall ligget syk hele uka og mye surving og soving, men lite spising. Håper virkelig at prinsessa mi snart blir frisk igjen!

Liker