Regnværet ødelakte planene

Idag hadde vi engentlig planlagt og reise ut på tur og ta med engangsgrill og grillpølser. Så vi fikk tatt oss en sikkelig koselig dag ute hele familien, men når vi sto opp idag viste det seg å regne, så de planene måtte vi bare legge til sides.

Vi syns det egentlig var litt kjedelig siden dette var noe vi hadde gledes oss veldig til, og tenkte at Sarah-Isabell ville syns det vært veldig koselig, men vi kan dessverre ikke bestemme hvilket vær det blir. Siden planen om å gå ut og grille måtte legges bort, tenkte vi at vi måtte finne på noe annet morsomt hele familie. Så først fikk vi besøk av små søskene til Martin så Sarah-Isabell kunne leke litt med dem. 

Etter de hadde reist satt vi oss ned for å tegne litt påsketegninger. Jeg og Martin hadde funnet noen fine fargelegings tegninger på nett som vi skrev ut, så vi kunne fargelegge sammen. Det var stas for hele familie og Sarah-Isabell tegnet som bare det. Hun ville selvfølgelig ikke tegne med fargeblyanter når mamma og pappa tegnet med tusjer, så det ble til at Sarah-Isabell også tegnet med tusjer.

Dagen ble en vellykket dag selv om vi måtte endre litt på planene. Vi har alle her hjemme hatt en fin dag, og det håper vi dere fantastiske lesere har også.

Liker