Roan Marita

Roan Marita er en av de beste vogner tilgjengelig på markedet i dag.
Roan har 44 års erfaring innen barneutstyr produksjon. Roan vogner har minst like god kvalitet
som de dyreste vognene, samtidig er de mer funksjonelle en de fleste av dem, og rimeligere i prisen. Marita vogn har en av de største liggedeler/hardbagger tilgjengelig på markedet i dag (hvis ikke størst). Baggen er romslig, dyp og komfortabel, den kan brukes som
seng/vugge. Det finnes små hull i nederste delen av baggen, som gir en naturlig ventilasjon. Barnet ligger på en anti-allergisk,myk madrass. Ryggen kan løftes opp, slik at barnet kan sitte inne i baggen. Denne funksjonen, samt størrelsen og dybden av liggedelen, gjør at den kan brukes lenge, og du ikke har behov til å gå over til sportsete så fort som etter 6 måneder - som på fleste vognene. Roan betyr komfort, det er som å trille en babyseng. Understellet er solid og stabilt samtid som det er "mykt" i bevegelsen og tilpasser seg terrenget. Du kan velge mellom flere typer hjul, spessielt designet for lange turer i all slags terreng.

Sportsete er mykt og komfortabelt, du kan legge ryggen helt ned, slik at skatten din kan sove. Fotholder er justerbar, du kan løfte den
helt opp, slik at den lager rett linje med sete og ryggen - her får du både sete og seng igjen. 5-punkts sikkerhetsele beskytter ditt barn, i tillegg til avtagbar bøyle /sikkerhetsramme). Du får med en fotpose til kaldere dager.

Både hardbagg og sportsete kan snus i begge retninger.

Tekstilen er sertifisert og inneholder ingen skadelige kjemikalier.

Roan Marita kommer i flere flotte farger og design, denne vognen skiller seg ut i mengden !

PRISEN INKL. DYPVOGN, SPORTSETE, FOTPOSE, STELLEVESKE, REGNTREKK OG MYGGNETT.

Vognen har innebygd adapter for Roan Millo bilsete.

Jeg er selv veldig fornøyd med vogna mi. Den er ikke tung, den er enkel og trille. Og den er også veldig enkel å ha med seg rundt. Den er veldig god og trille og styre og har en veldig enkle måte å demonstreres på. Er du usikker på hvilken vogn du vil ha anbefaler jeg virkelig denne. Den er veldig god og samtidig er den ikke så veldig dyr!

-EmilieAuli-

Liker