Sånn fant jeg ut at jeg var gravid

Det enne spørsmålet fikk i spørsmålsrunden ble svaret ganske langt så derfor valgte jeg og skrive et eget innlegg om akurat det spørsmåler. Spørsmålet er: Hvordan fant du ut at du var gravid?

Grunnen til at jeg fant ut at jeg var gravid var fordi jeg gikk på P-piller, men fikk noen bivirkninger som ikke var helt normalt, og bivirkningene sluttet ikke. Så etter hvert så fant jeg ut at jeg ville gå til helsesøstter på skolen og spørre hva det kunne være. Hun Sa hun ville sende meg til en gynokolog og skjekke det, men hun ville også ta en graviditetstest, men den viste negativ.

Så kom jeg til legen og skulle ta en gynokolog test, men da sa hun at hun ville ikke ta det på meg med en gang. Hun ville heller at vi skulle ta en graviditetstest til, for hun mente det kunne være det gidde meg bivirkningene. Men testen viste negativ. Da sa hun at jeg skulle komme tilbake om 3 uker fordi de antagelig var fortidlig og se. Og hvis jeg hadde blitt gravid mens jeg gikk på p-piller så kunne det henne det tok litt lengere tid eller no, men var litt usikker.

Så dro jeg hjem og var både stressa og litt redd. For jeg lurte jo veldig på om jeg var gravid eller ikke og hvordan folk skulle reagere osv. Men dagen gikk fort og mamma ble også litt utålmodig. Hun ville gjerne vite det. Så hun kjøpte en graviditetstest til meg. Så tok jeg den og fikk svaret at jeg var gravid.

Jeg dro tilbake til legen igjen etter 3 uker selv om jeg viste at jeg var gravid for vi viste ikke hvor langt jeg var på vei eller noen ting. Så når vi kom til legen så ville dem ta en graviditetstest til og se og den viste posetiv. Så da sendte de en hendvendelse til gynologisk avdeling på Lillehammer sykehus for at jeg skulle få ta en ultralyd for å finne ut hvor langt jeg var på vei. Den ultralyden viste at jeg var 5/6 uker på vei. Og dette var hvordan jeg fant ut at jeg var gravid.

-EmilieAuli-


Liker