Sarah-Isabell sin første skoledag

Siden Sarah-Isabell ikke begynner i barnehagen før på torsdag, var Sarah-Isabell med meg på skolen idag. Det var litt rart og ha henne med på skolen andre dag, siden jeg ikke kjenner noen i klassa enda så veldig godt, og syns fortsatt det kribler litt i magen før skolen begynner. Jeg gruet meg litt til hvordan klassen ville reagere på at jeg var mamma, men det gikk utrolig bra. De tok det godt imot, og det var mange som ville snakke med Sarah-Isabell.

Sarah-Isabell storkoste seg på skolen, hun smilte og hva fornøyd nesten hele dagen, men ble litt uttålmodig når lærere snakket lenge og mye. Men hun var veldig fink og var veldig flink til å høre, så jeg ble veldig imponert. Men hun var veldig sliten etter dagen, og var nok glad for å komme hjem så hun kunne sove litt.

Nå skal vi bare ta kvelden helt med ro, også starter vi en ny og koselig dag imorgen, har ikke så mange planer for morgendagen men vi skal en liten tur på skolen fordi jeg må hente skolebøkene mine, ellers skal vi bare ta det helt med ro imorgen også og slappe av.

Liker