Sarah-Isabell´s utvikling #1

Hei alle sammen! Nå er Sarah-Isabell snart 3 månder og begynner og bli veldig stor. Fra hun kom til verden og fram til nå har hun utviklet seg veldig mye. Og siden det er så mye som skjer med babyer den føsrte tiden så tenkte jeg at jeg skulle ha noe opptaderinger om hvordan Sarah-Isabell utvikler seg. Og håper det er noe som kan bli litt interesangt. Jeg er litt usikker på om jeg skal lage et sånt innlegg hver uke eller hver måned, men hva syns dere?

Når Sarah-Isabell kom til verden klarte hun ingenting selv. Det eneste hun gjorde var og sove, spise og tisse eller bæsje. Klær i størelse 50 var litt stort, og hun veide ikke veldig mye. Men tiden går utrolig fort. Det har jeg merket. HUn er nå snart 3 månder og hun har blitt mye mer våken og smiler og mye større.

Nå er hun våken rundt 4 timer om dagen og både smiler og nesten ler når jeg snakker til hun. Hun har også blitt mye sterkere i nakken og klare faktisk og hode opp hode når hun ligger på magen. Hun har også akkurat lært seg og rulle fra magen og over på ryggen, så det er ikke så mye trengoing vi får gjort lenger. For hun syns det er utrolig gøy og snurre rundt.

SOm jeg sa tidligere så har hun vokst veldig mye også. Når hun var født veide hun 2608g og nå idag var vi nede på helsestasjon og da veide hun 4890g. SÅ hun vokser hun bruker heller ikke størrelse 50 lenger. Nå bruker hun mest 62, men noe i 56 passer fortsatt :)Det er egentlig helt utrolig hvor fort tiden går, og hvor fort de utvikler seg :) <3

Liker