Seksualitet & nakenhet

Det å snakke og vise seksualitet og nakenhet i meider og ute på nett, er noe som skaper mye diskusjoner og menninger. Det er mange som menner det er feil og legge ut sånne ting på nett og at dette er en privatsak, og noen mener det motsatte. Jeg selv menner det er forskjell på hvordan det blir lagt fram. Det innlegget jeg skrev igår lagde mye menninger og reaksjoner, selv om det som skal dekkes ble dekt.

Jeg menner nakenhet er en helt normal ting. Alle har en kropp og kjenner til menneskekroppen. Det er en helt naturlig ting. Det er selvfølgelig settingen bilde blir lagt ut på, men sånn som det bilde jeg la ut igår så var det ikke nakenheten som var fokuset i bildet. Det ble tatt i en gravid setting. Jeg menner at det å legge ut bilde av en gravid kvinne i undertøyet ikke er noe unormalt. En gravid kropp er kjempefint og se på, og her en betydning i bilde. Du bærer fram et liv, og det blir ikke det samme å legge ut en gravid kvinne i bare undertøy som å legge ut en vanelig kvinne i undertøy.

Jeg hadde aldri lagt ut et sånt bilde på bloggen om jeg ikke var gravid. Det hadde ikke blitt riktig for min egen del, men jeg er heller ikke skamfull over bilde jeg la ut igår. Og angrer ikke. Det er et bilde som viser kjærlighet, glede og en kvinnekropp som skaper liv vidre. Så jeg mener det er forskjell på å legge ut et bilde av en gravid kvinne kropp i undertøyet og en ikke-gravid kvinnekropp i bare undertøyet.

Liker