Skrekkfilm

Hei alle sammen. På skolen nå så har vi noe som heter Gullkua. Det er et filmprosjekt der det er Medie linja på Gausdal vgs og to andre Medielinjer fra to andre skolen (tror det var Gjøvik og Vingstra). Når vi skal lage den filmen blir vi delt opp i mange små grupper og hver av gruppene skal lage sin film. Vi får utdelt en rekvesit i (år var det en nøkkel) som skal være med i filmen. Og Onsdag 18.12 skal vi alle Medie linjene fra alle skaolene samles på Lillehammer kino og pynte oss og gå på rød løper også skal beste filmen bli kåret. Det tror jeg blir gøy ass.

Så fra Mandag til Onsdag har jeg og 4 andre sovet på veisten landhotell, for å spille inn en skrekkfilm om Bloody Mary. Vi filmet jo ikke hele tiden vi gjorde mye annet gøy også. Det var egentlig ganske gøy for vi hadde hele hotellet for oss selv og det var ingen som jobbet der heller. Så vi hadde hotellet helt for oss selv fra Mandag- Onsdag. Så vi måtte lage mat og alt sånn selv.

Jeg og Daniela tok med oss Jonas og Martin da. Fordi vi hadde veldig lyst til å ha med de på hotellet, og det var egentlig veldig bra, for det ble ganske skumelt og sove der første nattan. Det er fordi det er et veldig gammelt hotell og det føles veldig ut som det er noen der. Så den første nattan var det godt og ha noen som passet på oss. Hahahahah.

Andre nattan hadde vi det bare gøy, koste oss og hadde det gøy. Vi fant på så mye rart og kom oss aldri til sengs følte vi, men tilslutt klarte vi å sove selv om vi var veldig overtrøtte. Det har vært en fantastisk opplevelse og sove på hotell med alle de fantastiske folkene og klart alt på egenhånd. Det må vi gjenta!

-EmilieAuli-

Liker