Slitsom natt

Hei alle sammen! Inatt var det en veldig slitsom natt, ikke fordi Sarah-Isabell skreik så mye, for hun sov nesten hele natta, men fordi jeg ikke har fått sovet noe godt. Jeg sov ikke noe godt inatt fordi jeg ikke var helt i form. Jeg har ligget og vrid meg isenga i hele natt og bare vært sliten og hatt veldig veldig vondt i hode. Det var ikke før rundt 06:00 Jeg fikk sove onkelig, og fikk vilt ut litt.

Jeg blir ikke så veldig sliten av Sarah-Isabell hun er veldig rolig og snill, og lager ikke mye lyd egentlig bare når hun er sulten. Hun har selvfølgelig sine dager der alt er galt, men hun er veldig rolig til vanlig. Men kroppen min gjør meg veldig sliten. Jeg har ikke mye til overs, og det jeg faktisk har til overs må gå til Sarah-Isabell og husarbeid. Jeg vet ikke hvorfor jeg nesten konstant er sliten i kroppen, noe av grunnen er nok at jeg har for lite jern og resten kommer kanskje av at jeg konstant har vondt i hode og er kvalm så og si hele tiden. Ikke vet jeg.

Men når nettene blir som nå blir kroppen min både sliten og vondt. Men får ta dagen litt med ro, også får jeg prøve å sove litt utpå dagen eller kanskje få lagt meg tidlig ikveld. Får se hvordan dagen blir.

Håper alle får en fin dag vidre!

Liker