SOFIA MOORE

//Sponset innlegg//

Sofia moore er en svensk bedrift som selger skreddersydde ballkjoler på nett, og garanterer deg gratis frakt og rask levering. Sofia Moore ble grunnlagt av Alexsander Löwbäck, fordi det var mangel på skreddersydde ballkjoler tilpasset skandinavisk stil og design. Alexsander kom på ideen da kjæresten og hennes medstudenter på Handelshøyskolen i Stockholm slet med å finne en passene, elegant og prisverdig ballkjole til sine arragmenter de var med på. Da så Alexsander en strålende mulighet i å skape en skreddersydd nettbutikk med ballkjoler/festkjoler, med tilbehør passendede for de skandinaviske stiler og design, og startet denne denne supre nettbedriften.

Det var litt om historien til Sofia moore, men det som er enda mer spennede er hvordan produktene dem ser ut, og hvordan de er å bruke osv. På Sofia moore selger de utrolig mye fint, og en av de tingene jeg har vært heldig å få prøve er den fantastiske vesken Zurich purse. Det er en liten, fin og elegant veske som passer perfekt til en fin anledning. Den er akkurat passe stor til å ha mobil, litt penger og noe sminke om du skulle trenge å frese deg opp litt i løpet av kvelden. Den er enkel og ta med, og passer til mange forskjellig type kjoler.

Når du får veska får du med en ekstra bære snor, så du selv kan velge om du vil ha en liten bæresnor så den kan holdes i hånda eller en litt lenger bæresnor så du kan la den henge pent og pyntelig over skulderen. Jeg syns selv denne vesken er kjempe fin, akurat passe størrelse og plass til det du trenger under en sånn fin anledning.

//Sponset innlegg//

Liker