Solskinnsdag

Hei alle sammen! Igår sov jeg hos en venninne, hele nattan lå vi å så på film og koste oss. Vi la oss ikke før halv 5/5 engang også måtte vi opp halv ti fordi hun skulle bort og jeg måtte hjem til 11. Så dagen startet med en times trilletur i det finne værtet. Grua meg egentlig litt til å gå hjem for måtte gå etter veien, men det gikk veldig bra og det var en veldig fin tur!!

Når jeg kom hjem var det felles forkost hjemme fordi lillesøstra mi hadde bursdag. Jeg gjorde egentlig ikke så mye igår brukte heller tiden på å slappe av etter den lange natta!! Jeg så litt på en serie og kose masse med sarah-isabell. Hun har var veldig mye våken igår så når kvelden kom var hun veldig trøtt. Det er veldig godt at det er noen sånne dager også, der jeg kan få kvelden for meg selv og bare slappe av og gjøre husarbeid.

Nå skal jeg og Sarah-Isabell straks ta turen til Martin, og der blir vi hele dagen! Det er veldig godt de dagene vi er sammen! Bruke tiden sammen både jeg, Martin og Sarah-Isabell. Vi koser oss masse sammen den tiden vi er sammen! Men skal jeg rekke å bussen til Martin må jeg nesten runde av.

Bilder fra gårsdagen!

Liker