STOPP MOBBING!

Hei alle sammen! Livet er en rart fase. Livet er unikt og fult av masse følelser. Livet består av både oppturer og nedturet. Noen dag er vi glad, andre dager er vi trist og lei. Alle mennesker er forskjellig. Alle sliter med hver sine ting. Noe er rike andre har ikke fult så god rå. Men hver enkelt person er unik og enestående.

Det er en ting jeg har tenkt mye på den siste tiden, fordi det er en ting vi alle mennesker har tilfelles. Alle mennesker har sin levetid, Noen blir gamle og dør av alderdom, om andre dør i tidlig alder av sykdom, ulykker og selvbestemelse. Alle liv er forskjellig. Livet består av både liv og død.

At en person dør er vondt for folk. De pårørende sitter igjen, men en som han forlatt dem, noe som er tøft for oss mennesker. Jeg syns det er et viktig tema egentlig, for døden er noe som alle vil oppleve en gang. Jeg syns det er viktig at alle mennesker kan hunske at de er unike. Du er den personen du er og vær stolt av det.

Desverre er det mange her i verden som lever et liv som de ikke fortjener. Folk lever i krig, blir mobbet osv. Jeg kunne ønske alle mennesker kunne få leve sitt liv. Her i Norge er det ikke krig, men det er mange barn og voksene som blir mobbet. Hvet folk som mobber egentlig hvor vondt det er for den personen som faktisk sitter der og blir mobbet har det.

Jeg kunne ønske at folk han ha forståelse for hver enkelt person de møter på. Jeg syns folk skal få leve livet sitt. Få leve et godt liv den tiden de lever. Ikke slite men mobbing, krig, sykdom osv. En ting vi mennesker kan hjelpe hverandre med er mobbing. Mobbing er det mange som opplever. Tenk hvor mange liv som kan reddes bare ved å få slutt på mobbing. Mobbing er en helt forferdelig ting. Det kan faktisk være så ille at folk velger å ta sitt eget liv. Viste du det at det er flere som dør pga slevmorden enn folk som dør av krig og vold? Dette er noen vi mennesker burde tenke over.

Det er selvfølgelig mange grunner til at folk tar selvmord, men en av grunnen er faktisk mobbing. Det er helt forferdelig å tenke på at mennesker kan ødlegge så mye for et menneskeliv. Jeg håper at de som leser dette innlegge kan dele det vidre og hjelpe meg til å få slutt på mobbing. Få slutt på ondskap, få slutt på det som gjør vondt for personen. Hvis du ikke mobber så hjelper du folk til å leve et godt liv. Du redder kanskje liv om du ikke mobber. For det er faktisk flere tilfeller der folk tar livet sitt pga dette.

Så kom igjen, hjelp til med å få slutt på mobbing. Dette er noe vi faktisk kan få slutt på. Hvis hver enkelt person hjelper til. Del dette innlegget vidre ved å trykker på del Facebook-knappen under. Og hjelp til å minske antallet selvmord. STOPP MOBBING!!

Liker