svakhet eller styrke?

Det å tilrettelegge hverdagen er utrolig viktig. Det å aldri legge for stort press på hverdagen. Det å ikke være låst til det du har planlagt. Det er viktig at man skal kunne endre planene. For det er ikke alltid formen er bra nok til å kunne fullføre planene man egentlig har lagt for dagen.

Jeg har alltid mange planer for dagen, men det er under flere anledninger at jeg er nødt til å endre hverdagen fordi jeg ikke er i form nok til å opprettholde planene. Det å klare å godta at du må høre på kroppen er en stor og vanskelig oppgave. Det er noe jeg har store utfordringer med å godta. Jeg prøver å lære meg det og jobber med det hverdag. Men til tross for masse øving er dette utrolig vanskelig.

Følelsen at å ikke ha klart og mestre hverdagen når jeg må gjøre om på planen, er alltid en stor utfordring. Men egentlig er det bare en fin og sterk styrke. Det å klare å godta og klare å se at : Nei idag er jeg faktisk ikke i form til å gjøre dette.

Jeg kan kjenne på en indre skuffelse hvis jeg ikke er i form til å gjøre de målene jeg har satt meg. Jeg kan kjenne på at jeg er mislykket. Kjenne på en tomhet, irritasjon, sinne men som jeg ikke klarer å styre. Dette er en ting jeg virkelig må jobbe med. Det er viktig å høre på hva kroppen sier, Det er viktig å si stopp, når ting ikke er bra, eller du ser at dette ikke går. Og jeg vil bare si at det å høre på kroppen sin er ikke en svakhet. Det å en styrke. Husk at uansett så er det viktigste alltid å lytte på det kroppen sier uansett. Dette er en ting jeg må jobbe med, og en dag vil jeg klare det.

Liker