Svar på Spørsmålsrunde #1

Hei alle sammen! Nå skal dere få svar på endel av spørsmålene som kom inn i min Spørsmålsrunde. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage en video, men det kommer en video iløpet av neste uke så jeg valgte å ikke lage video nå.

? Tenkte du på abort? Eller adopsjon?

Når jeg fant ut at jeg var gravid var abort et tema som var oppe mange ganger, men adopsjon var ikke et tema! Jeg ville ikke fullføre svangerskapet også sende bort babyen min når hun kom ut. Jeg syns det er hadde vært helt forferdelig å sendt bort min egen baby etter å ha hatt hun i magen i 9månder også plutselig bare gi hun bort til noen andre så de skulle ta seg av henne så det var et valg som ble utestengt med en gang.

Abort var et tema som jeg måtte vudere, men klarte ikke tanken på i gjøre det. Så vi bestemte oss tilslutt for å beholde det lille nurket vært. Noe jeg er veldig glad for den dag idag.

?Er du og barnefaren fortsatt sammen?

Ja, jeg og barnefaren er fortsatt sammen.

?Hvem er barnefaren?

Barnefaren er en gutt på 17år som kommer far samme bygd som meg, og heter Martin.

?Bor dere sammen, eller skal dere flytte sammen når babyen kommer?

Vi bor ikke sammen nå nei. Og vi kommer ikke til å flytte sammen den første tiden. Han kommer til å bo hjemme hos sine foreldre og jeg hjemme hos mine. Ihvertfall den første tiden også flytter vi sammen når vi sammen når vi får en inntekt som tilsier at vi kan bo sammen. Men fram til vi har det så kommer vi ikke til å vi sammen. Han kommer heller på besøk til meg og det lille nurket vårt.

? Hvordan fant du ut at du var gravid? Og hvilken symptomer hadde du?

Jeg fant ut at jeg var gravid fordi jeg fikk reaksjoner på p-pillene jeg gikk på. Jeg fikk kraftige blødninger i lang tid som gjorde at jeg dro til legen for å skjekke det. Da fikk jeg beskjed om at jeg måtte slutte på p-pillene og komme tilbake om 3 uker for å ta en graviditetstest. Da jeg kom tilbake etter 3 uker viste testen positiv. Fikk egentlig ikke noen andre symptomer enn de blødningene.

?Brukte du prevansjon når du ble gravid? Eller var det planlagt?

Det var ikke planlagt å bli gravid, jeg gikk på p-piller når jeg ble gravid, men tålte ikke p-pillene og det gjorde derfor at jeg ble gravid.

? Hvordan var det å finne ut at du var gravid?

Det å finne ut at jeg var gravid er kanskje det verste jeg har opplevd. Rett og slett fordi jeg var så ung og jeg viste ikke hvordan ting ville bli hvis jeg valgte å beholde. Og jeg viste ikke hvordan folk ville reagere på valget mitt eller hvordan jeg ville reagere selv. Men når valget var tatt var det en stor lettelse.

? Har du tenkt på navn til den lille?

Navnet på den lille jenta vår skal bli Sarah-Isabell.

? Hva liker du å drive med på fritiden?
På fritiden drev jeg med musikk og var med venner. Når er det lagt litt på hyllen og jeg driver ikke med så mye nå om dagene. Jeg er litt med venner, men ikke like mye som før. Eller bruker jeg tiden på å ta det med ro fram til fødselen.

? Har du noen dyr, isåfall hvilken?

Jeg har en hund, et marsvin og en katt :)

?Hva tenker du om skole vidre?

Skolen kommer jeg til å sette på vent et år. Og begynner igjen når Sarah-Isabell er 1 år og fått begynt i barnehagen. Har nå fullført første året medie og kommunikasjon, men vurderer og begynner på hele og oppvekst vg1 når jeg begynner på skolen igjen. Men det neste året tar jeg meg fri og bare tar meg av den lille jenta mi :)

Nå har dere fått svar på noen av spørsmålene som kom, det kommer svar på flere senere, men er det noe mer dere lurer på det er bare og komme med flere spørsmål. Håper det var godt nok svar og ha fortsatt en fin helligdag vidre alle sammen!

-EmilieAuli-

Liker