Svar på spørsmålsrunde om Graviditet og meg DEL 2

· - Hvor gammel er du?

Jeg er 16 år.

· - Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 13 mars så jeg er 17 når ungen kommer.

· - Kan du legge ut magebilde?

>

· - Kommer du til å blogge om svangerskapet?

Ja, jeg kommer til å blogge som svangerskapet. Så hvis dere vil følge med på hvordan ting utvikler seg, og hvordan jeg har det så får du lest det på bloggen.

· - Kommer du til å fortelle om fødselen?

Jeg har ikke tenkt så mye på fødselen enda. Jeg vet ikke om jeg kommer til å fortelle om fødselen eller ikke. Det kan jeg svare dere på når ting begynner å nærme seg.

· - Når ble du og Martin sammen?

Jeg og Martin har vært sammen siden 1. juni. Så neste søndag har vi vært sammen i et halvt år. Men har vært sammen tidligere også så kjenner hverandre ganske godt.

· - Tenkt på navn?

Hvis det blir jente så har vi tenkt litt på Sarah Isabell og blir det gutt har vi tenkt litt på Sander så regner med at det er en av de det blir, men kan jo henne vi finner noen andre navn iløpet av tiden.

· - Vet du kjønn?

Vi har ikke fått vite kjønnet enda. Det får vi ikke vite før vi er mellom uke 17 og 19 engang. Så er veldig spendt til å få vite osen kjønn det er. Det er veldig kjedelig å vente for du vil jo helst vite det med en gang så du bare kan reise å kjøpe inn masse jente ting eller masse gutteting.

· - Hva ønsker du deg mest?

Jeg har veldig lyst på jente, egentlig. Men samtidig så har jeg veldig lyst på gutt også. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om hva jeg får blir fornøy uannsett. Og det har ingenting å si om det blir jente eller gutt for min del.

· - Gleder du deg?

Ja, jeg gleder meg veldig. Jeg venter bare på at dagene skal gå framover så ungen kan sprette ut og oppleve verden. Man blir veldig utålmodig i løpet av svangerskapet. Du vil helst bare ha ungen ut og hilse pån og kose og dulle men. Men så må jeg jo vente i 40 uker før ungen kommer. Da blir du litt utålmodig.

· - Når er termin?

Jeg har ikke fått noe beskjed om når termin er enda eller jeg har fått sånn någenlunde men ikke helt sikkert. Ungen kommer iløpet av juni en gang mellom 16-25. juni er det de tror men de er ikke helt sikkre. Så det må jeg komme mer tilbake til når jeg får ite det litt mer nøye.

-EmilieAuli-

Liker