Svar på spørsmålsrunde om Graviditet og meg DEL 3

· Føler du at du har mange gode venner og mye familie som støtter deg oppi dette?

Ja jeg har mange venner og en super familie som støtter meg. Jeg er utrolig taknemelig for all den støtten jeg får.

· Er det ikke litt tidlig å snakke om det offentlig, siden så mye kan skje enda?

Ja det er kanskje litt tildlig og dele det offentlig, men jeg mener det at mister jeg barnet så gjør jeg det. Da er det ikke noe å gjøre noe med. Jeg tenkte at jeg kan likeså godt bare dele det. For jeg får så mye spørsmål om det samme heletiden og så å si alle viste at jeg var gravid på byggda så da valgte jeg å dele det.

· Syns du det er mange som dømmer deg og valget ditt?

Ja, det er en del som dømmer valget jeg har tatt. Mang esyns det er helt lattelig at jeg som er 16 år skal beholde ungen, fordi de mener jeg ikke har økonomi til det. Også har jeg ikke fullført utdanningen min og mane sier det at jeg ikke kan få et barn når jeg ikke har fullført utdanningen. Men jeg har tatt et valg og jeg har undersøkt hvor mye jeg får i støtte så uannsett hva de sier så kommer jeg til å beholde det.

· Hva sa Martin når han fant ut at du var gravid?

Martin sa veldig mye fram og tilbake egentlig. Det ble mye snakk på abort han mente at det var det beste på starten. Men etter hvet som vi fikk litt informajon om osen støtte vi får ogsånn så ble han mer posetiv til deg og ville beholde det.

· Er Martin posetiv til å bli pappa?

Martin er veldig posetiv til å bli far. Virker i hvert fall sånn.

· Tror du at forholdet deres vil vare lenge?

Ja, jeg tror forholdet vårt kommer til å vare lenge. Jeg vet ting for kan snu seg, og mange menner at det ikke er så lett og holde sammen etter å ha fått en unge sammen, men jeg tror at hvis man virkelig går inn for det så klarer man det. Det er bare viktig at jeg passer på at ungen ikke tar helt over hans rolle at han fortsatt får loke mye tid at jeg ikke setter han til side og det sammen må han være filnk til. Så hvis begge klarer det så tror jeg det skal gå helt fint. Og jeg er så glad i Martin at jeg tror jeg skal klare det, jeg kommer til å gjøre alt for at det ikke skal bli slutt.

· Har du vært sammen med Martin lenge?

Jeg og Martin har vært sammen i et halvår på søndag 1.desember. Men har vært sammen en gang tidligere også

· Hvem var den første som fikk vite det uten om barnefaren, eller familiene deres?

De to som fikk vite at jeg var først uten om familie og Martin var Daniela og Rikke.

· Hva tenker du framover?

Jeg har tenkt å prøve å fullføre ferdig dette skoleåret her så godt jeg kan, selv om kanskje ikke karakterene blir helt på topp, men skal prøve så får jeg se hvordan det går. Neste skoleår skal jeg ta meg et friår og være sammen med ungen, men dag skal jeg også prøve å gå som prevatist i 2 fag så jeg kan gjøre ferdig dem til jeg begynner i 2 klasse etter et friår.

· Tenkt på faddere?

Vi har egentlig ikke tenkt så mye på faddere enda. Er litt tidlig å tenke på enda.

· Hvor skal dere bo?

Vi skal bo hjemme hos foreldrene våres i hvert fall det første året. Så vi kan komme oss litt på beina og ellerhvert om vi fortsatt er sammen da så skal vi se om vi har økonomi til å flytte for oss selv, men flytter ikke før vi ser vi har penger til det.

· Hva gjør du på fritiden?

På fritiden min driver jeg mye med musikk, er med venner og er med Martin.

· Hvem stoler du 100% på?

Jeg stoler 100% på Martin og foreldrene min.

· Hvem er dine beste venner?

Jeg har mange gode venner. Jeg kaller vil ikke vennene min beste venner, men noen av mine gode venner er Elias, Karsten, Daniela, Rikke, Thea, Hedda, Karina, Mona og Carina. Men jeg har mange flere også. Har mange gode venner men de er kanskje de jeg har mest kontakt med.

· Er du et fest menneske?

Jeg er glad i å reise på fester. Men jeg er ikke en sånn person som må reise på fest og drikke ogsånn. Jeg kan fint si nei til å reise på en fest. Det er ikke noe jeg må reise på. Syns ikke det er gøy å reise på fest ofte, det er gøy å reise på fest av og til, men ikke hele tiden.

· Hva syns du om skolen du går på nå? Liker du best den du går på nå eller den gamle?

Jeg er fornøyd med skolen jeg går på. Jeg savner jo ungdomsskolen litt, savner lærerene og klassa mi, men samtidlig så er det velig godt og komme på en ny skole med nye klasse. Så er veldig glad i den skolen jeg går på nå.

· Hva syns du om å miste ungdomstiden?

Jeg mener det at jeg ikke mister all ungdomstiden min, men jeg mister mye ungdomstid. Mange menner ungdomstiden er en tid der du skal ut og feste og reise ut på byn. Men er det virkelig det som er ungdomstiden, og reise ut å drikke seg drite full. Og ikke huske noen ting eller på? Jeg mener at ungdomstiden får du ut ifra hva du velger selv. Det er ikke alle som er like opptatt av å reise ut å drikke. Jeg kan fortsatt møte venner av og til. Jeg må kanskje være mye inne med ungen, men alle har forskjellig syn på hva ungdomstiden er så noen liker kanskje fester, andre liker kanskje fritid og noen vil bare ta livet som det kommer.

PS: siste del av spørsmålsrunden kommer senere i dag. Håper dere fikk gode nok svar :)

-EmilieAuli-

Liker