Svar på spørsmålsrunde om Graviditet og meg DEL 4

· Hvordan tok foreldrene dine og kjæresten din sine at du var gravid?

Kan ikke gå så mye inn i detaler på det innleget der. Kan ikke dele ut så mye om hvordan alle reagerte fordi detikke er min jobb og fortelle det ut. Så det er ikke så mye jeg har lyst til å si det egentlig. Annet en at det var tøft en lang periode.

Det ble mye forskjellige følelser og noen ganger litt vanskelig å takle. Det jeg kan si var at jeg tror mamma kom litt i skjokk da hun så den ble posetiv.

· Hvordan reagerte du selv når du fant ut at du var gravid?

Når jeg så at graviditetstesten viste posetiv blir jeg veldig sjokka. Jeg viste liksom ikke om jeg skulle være glad eller lei meg. Alt mulig bare surra i hodet mitt og jeg klarte ikke å tenke klart i det hele tatt. Det tok noen dager før jeg klarte å innse at jeg faktisk var gravid. Men etter hvert begynte tankene å plassere seg litt og jeg måtte begynne å ta et valg. Så jeg fikk egentlig bare et lite skjokk.

· Tror du du får støtte fra Martin når det gjelder ungen?

Ja, jeg er ganske sikker på at jeg får støtte og hjelp fra Martin når det gjelder ungen. Han er veldig posetiv på dette og har selv sakt at han lar ikke den ungen vokse opp uten fra. Han virker veldig klar for å ta en farsrollen han får, og jeg er veldig stolt av han. For han har vært veldig sterk gjennom en lang periode nå. Så er utrolig stolt av han <3

· Er det ikke rart å vente et barn når forholdet ikke er stabilt?

Jeg og Martin bor kanskje ikke sammen, men vi har det veldig bra sammen. Jeg syns ikke forholdtet vårt er så usabilt. Jeg vet hvor jeg har han, og han er snill og ærig med meg og det er det viktigste for meg. Og jeg har veldig sterke følelser for Martin. Det er følelser som ikke bare forsvinner fordi vi krangler litt for eksempel. Om vi krengeler litt så er det ikke sånn at jeg ikke ville vært sammen med han, for han betyr så utrolig mye for meg så uannsett hvordan ting blir så kommer jeg til å gjøre alt for og ikke miste Martin. Jeg føler ikke selv at forholdet vårt er så usabilt.

· Hva syns moren din om dette her?

Mamma syns det er bra jeg har tatt et valg. Hun er glad på mine veier virker det som, og hun støtter meg så godt hun kan. Hun virker veldig posetiv på at jeg skal få til dette. Så mamma er her for meg uannsett, og tror hun gleder seg litt.

· Går det bra på skolen?

Det går veldig bra på skolen. Merker at karakterene mine ikke er så høye som før, og det kommer nok både av at det er vanskligere på skolen nå også at jeg har mye annet å fokusere på også.Pluss at jeg blir veldig fort sliten.

· Hva føler du oppi alt dett?

Det er jo selvfølgelig veldig tøft og gå frem med at jeg er 16år og gravid. Men samtidlig så har jeg blitt en sterkere person også jeg har alerede merket at jeg tåler mye mer nå enn det jeg gjorde før. Så føler egentlig mest glede i dette nå.

-EmilieAuli-

Liker