Svar på spørsmålsrunden #1

  • Hvor langt på vei er du?

Jeg er nå 18+4 uker på vei. Det er egentlig veldig rart, tiden har gått veldig fort. Bare tanken på at om ca 1,5 uker så er jeg halvveis i svangerskapet det er egentlig ganske rart og tenke på.

  • Kan du legge ut ultralydbilde etter du har vært på ultralyd?

Jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å legge ut ultralydbilde enda, men skal vudere det til jeg skal på ultralyd Torsdag den 24.januar. Grunnen til at jeg er litt usikker er fordi, jeg vil ikke legge ut alt om meg og babyen på nett. Noe vil jeg også ha for meg selv. Ultralydbilde, er noe familien min kanskje vil ha og det er kanskje enda mer betydningsfult å få det hvis ingen andre har fått det. Legger jeg det ut på nett kan hvem som helst lagre det. Men jeg skal tenke litt på det.

  • Gikk du på P-piller da du ble gravid?

Ja, jeg gikk på P-piller når jeg ble gravid. Jeg fikk etterhvert noen bivirkninger og fant ut at p-pillene ikke har funket som de skulle. Og fant ut at jeg hadde blitt gravid. Jeg vet det går rykter om at det var en planlagt graviditet, men det var det ikke. Jeg gikk på p-piller men kan ikke noe får at kroppen min ikke ville ta imot p-pillene. Så det var faktisk ikke en planlagt graviditet for de som tror det.

  • Hvem var den første personen du fortalte det til?

Den første personen som fikk vite at jeg var gravid var mamma. Det var fordi hun var med meg at jeg tok graviditetstesten. Men den jeg ringte og fortalte at jeg var gravid etter jeg fant det ut hva Martin. Han ringte jeg med en gang jeg fant det ut.

  • Skal du å barnefaren bo sammen?

Nei, jeg og Martin kommer ikke til å bo sammen det første året. Jeg kommer til å bo hjemme hos mamma og han hos sine foreldre. Han er hjertelig velkommen til meg når han selv vil, men vi kommer ikke til å bo sammen. Grunnen til det er at det er for dyrt og bo i eget hus/ leilighet enda. Men håper vi får til å flytte sammen når det har gått et års tid. Kommer til å spare penger så vi kanskje har mulighet til det etter hvert.

  • Støtter vennene dine deg?

Ja, vennene min støtter meg i det valget jeg tok. Noen syns selvfølgelig det er tidlig, men de er der og støtter meg med det de kan. Er det noe jeg trenger å snakke om eller noe så kan jeg fint gå til dem og snakke med dem. Og det er vel ikke akkurat noe mer støtte en det jeg forventer å få.

  • Fått vite kjønn enda?

Nei, jeg har ikke fått vite kjønn enda. Skal på ultralyd på torsdag 24.januar, og håper på å få vite kjønnet da. Men har ikke funnet ut det enda.

  • Jente eller gutt? Noen ønsker?

Jeg vet egentlig ikke hva jeg ønsker meg mest. På starten håpet jeg veldig på at det skulle bli en jente. Fordi jeg allerede har 3 små søsken, og hadde veldig lyst på en jente, som jeg kunne pynte med kjole osv. Men etterhvert fikk jeg veldig lyst på en gutt. Grunnen til det var vel fordi jeg fikk en liten følelse på at det var en liten gutt inni der. Men nå har jeg ingen annelse. Jeg vet faktisk ikke hva jeg ønsker meg mest. Det er egentlig samma for meg om det er gutt eller en jente.

  • Kan du legge ut bilde av babyseng, vogn osv?

Vi har ikke kjøpt inn babyseng og vong ogsånn enda. Vi har egentlig bare fått litt babyleker, babyklær og noen ting vi kommer til å trenge, men kan godt legge ut bilde av babysenga, vogna osv. når det er kommet på plass :)

Da har jeg svart på noen av spørsmålene som kom i spørsmålsrunden, håper jeg har svart bra nok for dere. Er det noe mer dere lurer på etterhvert er det bare og komme med spørsmål. Jeg svarer så godt jeg kan.

-EmilieAuli-

Liker