Svar på spørsmålsrunden #2

 • Hva ser du fram til?

Jeg ser fram til å få på plass alt som babyen min trenger av utstyr og ting. Og får gjort rommet til meg og babyen. Jeg ser også veldig frem til alle årene jeg vil få sammen med babyen min og kanskje Martin. Håper nå ihvertfall det. At vi vil holde sammen i mange flere får. Det blir kanskje litt rart og få en liten baby når vi er så unge, men jeg gleder meg veldig.

 • Hva ville du kalt babyen om du ikke kunne kalt den sarah isabell eller sander?

Vi har egentlig ikke snakket på så mange andre navn, men vi jeg måtte funnet på noen andre ville det nok vært Alexsander men jente navn kom jeg ikke på akkurat nå. Men har egentlig ikke tenkt på så mange andre navn. Det var liksom det vi har kommet fram til :)

 • Samler du på noe?

Nei jeg samler ikke på noe spesielt. Jeg samlet på servietter når jeg var liten, men samler ikke på noe nå lenger. Tror kanskje jeg har de serviettene jeg samlet på når jeg var liten, men vet ikke helt hvor dem er.

 • Har du gått på noen idrett/aktiviteter, og går du på noe nå?

Jeg har gått litt på Håndball, men slutta ganske fort forde det ikke var noe for meg. Jeg har også gått på fottball i 1 år men det var heller ikke noe jeg syns var så veldig gøy. Også har jeg gått på speideren, der gikk jeg i ganske mange går faktisk. Tror kanskje jeg gikk der i 8 år, men slutta nå, fordi jeg fikk nye inntresser for musikk og det tok etterhvert hele min fritid. Så da hadde jeg ikke tid til noen andre aktiviteter. Nå driver jeg ikke med noen idrett eller aktiviteter annet en musikk.

 • Ville du ha valkt en annen vidregående skole?

Ja, jeg angrer litt på den linjen jeg valgte. Jeg kunne ønsket jeg hadde stått litt mer på mitt og valgte musikklinja på gjøvik. Men er jo veldig glad for at jeg velgte medie og kommunikasjon også , men tror kanskje jeg hadde trivdes bedre på musikklinja eller design og håndtverk.

 • Hvorfor farget du håret ditt?

Jeg farget håret mitt fordi jeg var veldig lei av å ha lyst hår, jeg hadde lyst til å prøve noe nytt. Og trives mye bedre med å ha brundt hår enn lyst.

 • Hvilken utdannelse vil du ta og hva vil du jobbe med når du blir eldre?

Jeg driver jo nå og går medie og kommunikasjon og håper jo og fullføre det selv om jeg må ta et friår. Også vil jeg få studiekompetanse, så jeg kan vidreutvikle meg etter det, men har egentlig ikke noe plan for hva jeg vil jobbe med når jeg blir eldre. Jeg har lyst til å jobbe med musikk, men tror kanskje ikke det er noe jeg kommer til å satse på.

 • Hva er din største drøm?

MIn største drøm er å få være sammen med Martin til jeg blir voksen og kan leve med han til jeg dør, og få mange koselige minner sammen med han og babyen vår. Det håper jeg egenlig fordi Martin er en helt fantastisk gutt. Han er snill, omtenksom osv. Kan ramse opp ting i det uendelig tror jeg så slutter der. Men han er en helt fantastisk gutt, så håper jeg får leve livet vidre med han.

 • Hvor lenge har du blogget?

Jeg har vel blogget i ca 2 år, men begynte ikke å blogge fast før for 4-5 månder siden.

 • Har du noen gang angret på det valget du tok?

Ja, jeg har noen ganger angret på velget jeg har tatt, fordi jeg får så mye slengt etter meg, men etterhvert har jeg lært meg til å jeg bare må heve hode over det. Og ikke la andre folk styre meg. Dette er mitt liv som jeg skal leve og ikke alle andre. Så jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok det valget jeg tok nå lenger. Jeg angret egentlig bare litt på starten.

 • Gikk du på noen form for prevensjon når du ble gravid?

Det om jeg gikk på prevansjon når jeg ble gravid gravid er det mange som lurer på. Å JA jeg gikk på prevansjon, Jeg brukte p-piller, men kroppen min ville ikke ta dem imot og det gjorde at jeg ble gravid.

-EmilieAuli-

Liker