Svar på spørsmålsrunden #3

  • Hvordan vil du beskrive din klestil?

Jeg tror engentlig jeg gå ganske normalt. Jeg går med stramme bukser også har jeg på en topp eller genser. Liker veldig gått og gå i ensfarga gensere med et skjerf, eller hettegensere, eller skjorter eller strikkagensere.

  • Hvor mange ganger har du vært sammen med Martin?

Jeg har vært sammen med Martin en gang tidligere. Vi var sammen en gang i løpet av ungdomsskolen. Da var vi sammen i noen månder, men husker ikke helt hvor lenge.

  • Hva heter ALLE bestevennene din?

Daniela, Rikke, Mona,Karina og Carina.

  • Har du noen kjendiser du elsker, og isåfall hvem da?

Jeg har egentlig ikke en spesiel kjendis jeg elsker. Var veldig glad i Taylor Swift for noen år siden men hører ikke så mye på henne lenger, så har egentlig ikke noen spesiel kjendis jeg elsker.

  • Tanker om hvem som skal være faddere?

Vi har egentlig ikke tenkt så veldig mye på faddere enda. Det er liksom ikke et tema vi har snakket så veldig mye om. Vi har snakket litt om faddere, men har ikke funnet ut hvem som skal være faddere.

  • Hvilke kjole skal dere bruke under dåpen?

Hvilken kjoler vi skal bruke i dåpen har vi ikke funnet ut enda. Det er ikke noe vi har begynt å se på enda.

  • Hvordan er tankene dine angående fødselen?

Jeg gruer meg egentlig ikke så veldig til fødselen. Selvfølgelig gruer jeg meg litt, men ikke så mye jeg trodde jeg kom til å grue meg. Men folk jeg har snakket med angående fødsel sier det er en smerte som er vond under fødselen, men den går fort over. Noen har sikkert vondt etter fødselen, men det er også noen som ikke har det. Og det er noe jeg må gjennom og det er vært det. Så gruer meg egentlig ikke så veldig til fødselen.

  • Hvilken utdannelse vil du ta og hva vil du jobbe med når du blir eldre?

Jeg kommer til å fullføre Medie og kommunsikasjon, hvis jeg ikke må gå opp igjen første året. Også har jeg egentlig ikke tenkt på hva jeg vil vidre. Tror kanskje jeg kommer til å gå ut i jobb når jeg er ferdig på skolen, men har litt lyst til å gå musikkhøyskolen etter vidregående. Og jobbe med musikk når jeg er ferdig, men er ikke sikker på hvordan det vlir enda.

Liker