sykehuset

Hei alle sammen. Igår orket jge rett og seltt ikke å blogge fordi jeg var så sliten etter å hatt en natt uten søvn. For i over i går 10.01-14 våknet jeg opp med litt magesmerter, som var litt anneledes en de pleide og være, men jeg tenkte egentlig bare at det ville gå over. Dagen gikk og jeg syns det gikk greit, det holdt seg bare rolig. Så kom jeg hjem fra skolen og jeg kjente det begynte og bli vondre og vondere. Men jeg tenkte jeg skulle se det ann litt. Så spiste jeg mat og skulle rydde opp talerken min. Da kjente jeg at det blir VELDIG vondt. Jeg søkte litt på nette og sånn, men fant ikke så mye. Men jeg orket nesten ikke sitte eller gå fordi det gjorde vindt. Men etterhvert roet det seg litt når jeg fikk slappet av litt.

Gjennom natten gjorde det veldig vondt, jeg merket etterhvert at smarten ble enda vondere og ringte mamma og spurte hva jeg skulle gjøre, for jeg sov hos Martin. Hun sa det ikke var så mye hun fikk gjort, men jeg kunne ringe legevakten. Det gjorde jeg, da ble jeg først satt over til føden også vidre til en lege, og de sa jeg skulle kommer på morgenen dagen ette så skulle de skjekk om alt var bra, når jeg endelig da var frdig og ta alle telefoner var klokka halv 7. Hadde vel holdt på med ringingen i nærmere 2 timer, og kjente jeg var litt bekymret også.

I går dro jeg på skyehuset og fikk skjekket det. Og da kom jeg først inn til en lege og hun bare skjekket men, og sånn. Så måtte vi vente litt for vi skulle får en ultralyd for å se at alt var bra med babyen min. Da ventet vi i litt over 2 timer før vi fikk komme dit. Så tok de ultralyden ogsånn og alt så fint ut. Hadde nok med fortervann og babyen sitt hjerte banket som det skulle. De sa også at jeg hadde en veldig aktiv baby. Det var ikke akkurat vanskelig å se for den lille babyen min sparket og bevegde på seg veldig, veldig mye. hahaha

Det var en helt fantastisk følelse og se babyen min, så mye liksom. Det var første gangen jeg så den, og herregud det var fantastisk. Bare se beina og hode og ja hele babyen. Det er bare helt ubeskrivelig!! Og heldigvis var alt bra med ungen. Det var nok bare det at livmora mi strakk seg litt, og det kunne gjøre ganske vondt. Men har roe seg nå.

-EmilieAuli-

Liker