sykehuset!

Hei alle sammen. Unnskyld for at jeg ikke har fått blogget på en stund, men har rett og slett ikke hatt tid pluss at jeg har vært dårlig ganske mye så har ikke orket. Den tiden som har vært nå har vært kanskje den mest krevende tiden av svangerskapet mitt hit til. For har hatt urinveisinfeksjon pluss at jeg har følt meg dårlig og slapp den siste tiden.

På mandag ble det en veldig hektisk dag, det hele startet med at jeg var på skolen. og jeg har jo blødd litt de siste dagene, men på mandag kom det mer. Pluss at jeg som sakt har vært mye slapp. SÅ jeg ringte helsesøster og spurte hva det kunne være og om det kan kommer av urinveisinfeksjonen, men da fikk jeg beskjed om at jeg skulle kontakte føden på sykehuset for og finne ut om det var alvorlig eller om det gikk fint og finne ut hva det kom av. SÅ jeg ringte føden og de sa de ville at jeg skulle komme meg på sykehuset fortest mulig.

Når jeg og Martin ble vi tatt med inn til undersøkelse og vi fikk en veldig koselig lege. Han forklarte godt alt han gjorde og alt han så, så jeg kunne fint føle meg trygg. Alle prøvene han tok på meg viste at alt var bra, men han var usikker på om han ville legge meg inn en natt for opsevasjon. Og siden jeg harr blødd så ville han at jeg og martin skulle ta oss en 2-3 times tur ned i byen også skulle vi komme tilbake og så skulle vi se om det kom noe mer blod. Og det gjorde det.

Når vi kom tilbake kom vi fram til at det kunne være at jeg har fått et lite sår eller noe som det kunne komme litt blod av. SÅ jeg kunne fint få reise hjem. Men skulle følge med og vis jeg fikk mye magesmerker eller det begynte å blø mer eller jeg fikk noe feber skulle jeg ringe også komme tilbake. For da vil han skjekke meg vidre. Men saataser på at alt er bra nå også skal jeg bare ta det litt med ro.

Har fått endel spørsmål om jeg har sluttet og blogge og det har jeg altså ikke men har ikke vært iform og kan ikke hatt tid så har ikke fått blogget, men skal komme meg tilbake nå og prøve å blogge litt mer.

-EmilieAuli-

Liker