Takk for all den flotte responsen

Det er rart og tenke at saken min ble en så stor sak. Samtidig er jeg veldig glad for all den flotte støtten jeg har fått fra dere alle fantastiske følgere. At dere er med meg, og støtter meg i denne viktige saken jeg nå brenner for. Responsen ble enorm, og jeg vil takke alle som har gitt meg både fine meldinger og fine kommentarer. Dette er en sak vi ikke må slutte og kjempe, og jeg vet jeg har mange bak ryggen min.

Takk til alle flotte mennesker der ute, dere er med på en viktig kamp. Jeg er super glad for at dere er med meg og støtter dette og sette utrolig stor pris på alt jeg har fått tilbake av meldinger og kommentarer. Og det å høre at jeg faktisk har hjulpet mange ved å velge å skrive åpent om psykisk helse er også utrolig godt å høre.

Det er jo nettopp derfor jeg blogger om dette tema. For at psykisk helse skal bli mer normalisert. for at folk skal kunne vite at det fins hjelp der ute, og for at folk skal vite at det er greit og ikke alltid ha det "perfekte" livet vi ser i media hver eneste dag.

Det er kanskje det mest skremmende hvordan media lager til den perfekte verden, hvordan de fremstiller hvordan den "perfekte" kropp skal være. Media er en djevel der. Livet er ikke perfekt. Det perfekte livet vi ser i media er ikke sånn live er å det er viktig at noen sier noe om dette. Det perfekte liv fins ikke alle har hindringer på veien. Vi trenger ikke så sprøyte oss ned for å se perfekt ut. Du er perfekt som du selv er.

Jeg vil avslutte dette innlegget med å takke for all den fine responsen jeg har fått av dere. Og dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på alle kommentarer og meldinger! Kampen kjempes videre, og jeg fortsetter og skrive!

Liker