Takk for fantastiske tilbakemeldinger

Herregud, de siste dagene har jeg fått så utrolig mange fine kommentarer, meldinger og positiv respons. Dette er noe jeg setter utrolig stor pris på. Det at folk liker det jeg skriver, og alle de fantastiske melingene og kommentarene er noe som virkelig varmer hjerte mitt. At jeg skulle komme så høyt opp på blogg listen trodde jeg virkelig ikke. Jeg vil bare få fram at jeg er evig takknemeldig for all den fine response.


Det å få så mange fine tilbake meldinger gjør at jeg får lyst til å dele min historie for dere. Det gjør at det å dele faktisk går inn hos folk. Jeg skriver om et omfattende og viktig tema, å det å belyse psykisk helse er en ting jeg føler er veldig viktig. Folk trenger å vite mer om hvordan det er bak fasaden. Hvordan det er å leve med psykisk sykdom, for det å slite psykisk kan skje alle, og det kan skje i mange forskjellig nivåer. Men at jeg får så mye positivitet rundt meg og det jeg skriver om er jeg evig takknemlig for. Det er absolutt ikke noe jeg tar som en selvfølge så det at det bare går oppover er bare helt fantastisk. Så tusen takk for all den fine og gode responsen.

I tiden framover vil det komme mye nytt på bloggen, både små ting, og ting som krever litt mer jobbing, men jobbingen har begynt og jeg gleder meg stort til å kunne dele alle disse planlagte tingene med dere framover, og kanskje kan vi bli bedre kjent, eller dere kan ihvertfall bli bedre kjent med meg og psykisk helse.

Liker