Tanken på å få fler barn

Jeg har fått noen spørsmål på om jeg har begynt å tenke på å få flere barn enda, eller om jeg tenker at jeg er ferdig med barn. Det er et spørsmål som er veldig rart og svare på allerede siden jeg føde for nesten 2 måneder siden. Men svaret er likevel enkelt.

Jeg har verken lyst på eller tenkt på flere barn enda. Før jeg i det heletatt har tenkt til å begynne å tenke på flere barn, vil jeg har ferdig utdanningen min og få meg en jobb først. Jeg vil ha en stabil og sikker inntekt før jeg får noen flere barn. Jeg vil nok ha et barn til etterhvert, men ikke enda. Jeg vil at de to barna jeg har skal bli litt sørre først, og at de skal kunne skjønne at de fanktisk skal bli storeesøstere. Jeg vil vente til jeg kan komme hjem, og fortelle dem med et smil om munnen at de skal bli storesøstere og de kan vise glede og skjønne at det kommer en liten baby. Så jeg har ikke begynt å tenke på å ha flere barn enda. 

Det eneste jeg vil nå, er å se de barna jeg har vokse opp og bli store og kanskje om kanskje noen år vil jeg ha fler, det er veldig vanskelig å svare på nå siden jeg fortsatt er ung. Men jeg har ikke tenkt til å få flere på noen år. Jeg skal nye livet som mamma med de fantastiske barna jeg har nå først, så få vi se om ting endrer seg når de har blitt litt større. Jeg er mer en nok fornøyd med to og vil ikke ha flere barn enda.

Liker