Tenker du i det hele tatt på hva Martin vil?

Hei alle sammen. Fikk et spørsmål om jeg i det hele tatt har til på hva Martin vil. Fordi jeg har skrevet alle innleggene hva jeg menner og ikke hva Martin mener. Grunnen til at jeg ikke har gjort er fordi jeg kan ikke sitte og skrive om alt av hva martin syns og menner. Ikke uten at Martin sier det er greit. Når velgene ble tatt har jeg ikke tatt noen avgjørelser uten og hørt på Martin. Jeg har vært opptatt av at vi skulle bli enig om alle valg vi har måtte tatt den siste tiden.

Han var veldig mye fram og tilbake på starten som gjorde at jeg heller ikke klarte og ta et valg, fordi jeg ville at han skulle tenke over det og si sin menning til meg. Når han kom med valge sitt var det det han ville som ble den endelige avgjørelsen. Grunnen til at jeg gjorde det sånn, var fordi jeg ikke ville beholde babyen min hvis Martin ikke ville. Det er fordi jeg vil ikke øddlegge noe for Martin og overtrokke hva han ville. For egentlig er det jeg som betemmer det, så hvis jeg ville beholdt og han ikke hadde vilet kunne jeg sakt at jeg skal beholde den. Også hadde det blitt sånn.

Men jeg menner selv det er feil å gjøre sånn, grunnen til det er fordi, vi er to stykker som får ansvaret over babyen vi har skapt. Jeg menner det valget vi tok var noe vi skulle bli enig om. Grunnen til at jeg valgte valge mitt ut fra hva Martin ville. Var fordi jeg ikke hadde klart og beholde babyen hvis Martin ikke ville. Jeg ville ikke bare bestemme alt, og siden han var så usikker på starten klarte ikke jeg og bestemme meg for hva jeg skulle velge. Men nei jeg har ikke tatt valget alene, jeg har tenkt på hva Martin ville, men vi ble enige, men vil ikke drive å skrive så mye om hans følelser og tanker uten at han vil det selv. Skriver heller hva mine tanker og følelser er.

-EmilieAuli-

Liker