Tiden flyr

Hei alle sammen!! Herregud som tiden flyr. Syns ikke selv det er så lenge siden jeg tok graviditetstesten og nå er jeg allerede 26+2 dager inn i svangerskapet. Det er helt utrolig at tiden kan gå så utrolig fort! Tiden løper fra meg. Syns plutselig måtte jeg begynne og søke om den støtten jeg kan få av NAV. Og sykehusbagen er jo snart lurt og begynne og pakke, tilfelle noe skulle skje.

Kjenner jeg gelder meg veldig til den lille prinsessa mi kommer ut og skal hilse på den store verden. Det blir utrolig gøy. Det er liksom ikke mere enn 13+6 dager til hun har termin. Men idag har jeg fått fylt ut alt jeg trenger å søke om nå i første omgang også må jeg bare vente til alt blir klart.

Denne uke skal jeg også se om jeg kommer meg tilbake på skolebenken, så jeg ikke får så utrorlig mye fravær. Så får jeg se hvordan det går, håper jo og kunne fullføre skoleåret så jeg har ett år ferdig, men vet ikke helt om jeg får gjort det enda. Men håper på det!

Har fylt ut litt som svangerskapet i den sånn babye bok som heter "Boken om deg". Den skal det komme mye finne minne i som Sarah Isabell kan kose seg med når hun blir eldre. Greit og fylle ut etterhvert som det er noe og fyll ut. heehhehe

-EmilieAuli-

Liker