Timeglasset snur fort

Den siste uken har jeg rett og slett ikke hatt mulighet til å blogge om alt jeg har planlagt, men er tilbake igjen nå. Det er mange grunner som gjør at jeg ikke fikk fullført blogg planene denne uka og det er rett og slett så enkel som at jeg har vært for dårlig. Og jeg vet det er mye spørsmål der ute, og mange som lurer på ting rundt mitt sykdomsbildet.

Det har seg nemlig sånn at helsen min kan være varierende fra dag til dag. Selv om jeg har det bra en dag, kan dagen etter bli et rent mareritt. Det gjør det veldig vanskelig og planlegge så veldig mye. Jeg kan ha en dag med strålende humør og dagen etterpå kan det ha helomvendt.

Jeg tar stort sett en ring om gangen. Og noen dager bare en time om gangen. Og kan til tider være mye innlagt i psykiatrien. Ingen lege har blitt 100% på hvilken diagnose jeg egentlig har da dette er veldig vanskelig å vurdere. Dette gjør det også vanskelig på mange måter og hjelpe meg, da både medisiner og behandling skal være rett. Men samtidig er det viktig og ikke få feil diagnose sånn at jeg ikke får feil medisiner.

Den siste uken har vært tøff og det er nettopp derfor jeg ikke har kunnet bloggen. Jeg har hatt innleggelse, og mye styr, samt at jeg fikk lungebetennelse. Men blir nøye fulgt opp å satser og tror jeg er på vei opp igjen. Hvis det er ønskelig kan jeg legge ut et innlegg om litt hvordan hverdagen min er, og hvilken oppfølging jeg har i hjemme.

Ønsker du å vite mer så lik dette innleggget så jeg vil gi dere en forklaring. Er det også noen spørsmål er det bare og kommentere nede i kommentar feltet og jeg vil samme spørsmålene og besvar den til uka.

Liker